Transderma M (fukt) – 1349 kr

Transderma M (fukt) – 1349 kr

Transderma M (fukt) – Passar alla hudtyper och speciellt bra till torr och känslig hud.

Ett 100% organiskt fuktserum med en unik formula som återfuktar och ger lyster och till en trött och torr hud. Den är även fenomenal på att lugna irriterad hud. Detta serum använder du istället för dag-och nattcreme alternativt bara på natten eller bara på dagen. Blir ett fantastiskt fint makeupunderlag! Dessutom är Transderma M den perfekta partnern till de övriga Transderma-serumen.

Transderma® M är baserat på samma ceramider och lipider som förkommer i den mänskliga huden. Ceramider understödjer förnyelse av hudens naturliga, yttre skyddslager som förhindrar uttorkning. Hudidentiska ceramider är därför särskild lämpliga för skydd och återställning av känslig och torr hud.

Transderma® M

  • Revitaliserar torr hud och optimerar hudens naturliga fuktsystem.
  • Återställer hudens skyddande lipidbarriär.
  • Normaliserar hudens naturliga system för cellomsättning vilket ger en slätare och mjukare framtoning.
  • Föryngrar trist, ojämn och trött hud samt reducerar fina linjer.
  • Förbättrar mogen hud och fotoåldrat dermis genom att dels accelerera kollagensyntesen och dels minska kollagennedbrytningen.
  • Lugnar inflammerad hud.

Användning: Används varje morgon och kväll på rengjord och helt torr hud, gärna med något av Transdermas övriga serum under. Ta två hela pump och applicera på ansikte, hals och dekolltage. Låt serumet absorberas helt (ca 5 minuter) innan du applicerar efterföljande produkter ( solskydd, makeup). Kan även användas kring ögonomådet.

Storlek: 30 ml