Ansiktsbehandlingar med pHformula

Så nära läkemedel du kan komma – utan recept!

pHformula är den första pharma-cosmeceutical som är ett resultat av en innovativ allians mellan cosmeceutical och medicinska föreskrifter.

pHformulas behandlingssystem är baserat på teknologin inom den regenerativa medicinen och liknar inget annat som introducerats för den professionella hudvårdsbranschen, vilket ger de optimala förutsättningarna för hudspecialisten att uppnå de bästa möjliga behandlingsresultaten.

Om pHformula

Alla behandlingar och formulas som används i pHformula stöds av en forskning med mer än 30 års kombinerad vetenskaplig och medicinsk erfarenhet.

pHformulas ”skin resurfacing”-teknologi har sin grund i avancerad vetenskaplig forskning. pHformula lägger ner stor möda och enorma resurser på forskning vid kända medicinska institutioner för att underbygga teknologin bakom våra produkter. Alla våra aktiva ingredienser har högsta farmaceutiska kvalitet och de studier som ligger till grund för våra produkter är granskade av experter. pHformula erbjuder hudterapeuter en möjlighet att rekommendera och använda ett av de mest avancerade och effektiva ”skin resurfacing” behandlingssystem som finns inom den estetiska marknaden idag.

Traditionell Peeling åstadkommer exfoliering av huden, medans en kontrollerad Resurfacing aktivt framkallar en påskyndad cellomsättning i hudens olika lager samtidigt som risken för sår och ytlig irritation minskar.

pHformula Skin Resurfacing behandlar framgångsrikt hud med olika tillstånd;

• För tidigt åldrande
• Hyperpigmentering
• Acne
• Kronisk Rodnad
• Rosacea

För att reparera dessa skador används ett unikt och effektivt transportsystem, PH-DVC™ complex, i kombination med en kraftfull kombination av aktiva ingredienser såsom kombinationer av syror och A-vitamin.

För bästa effekt och säker kurbehandling rekommenderar vi före och efterbehandling med anpassade hemmavårdsprodukter. Din hud vänjer sig vid aktiva ingredienser och du får fina resultat utan onödigt obehag.

pHformula erbjuder behandlingar som utförs vid individuella behandlingstillfällen men även behandlingar som utförs i en kur på 4-6 behandlingstillfällen.

En kur rekommenderas för att uppnå långvarig förändring av hudtillstånd som kräver extra uppmärksamhet. Det är viktigt att komplettera behandlingarna med rekommenderade försäljningsprodukter för att uppnå och bibehålla behandlingsresultatet.

Du är varmt välkommen på hudkonsultation!

Priser

Typ av Behandling Tid Pris
PHformula Resurfacing

En effektiv ansiktsbehandling, vilket man kan göra enskilt eller kur på 3 – 6 tillfällen med 2 – 3 veckors mellanrum. Man kan behandla:

A.G.E. – mogen hud med bl a solskador, linjer, rynkor, ojämn hudton, matt och oelastisk hud.
M.E.L.A. – kloasma, melasma, UV-relaterad hyperpigmentering, postinflammerad hyperpigmentering och en allmän ojämn hudton.
A.C. – acne/fet hud, ytliga ärr, förstorade porer, ojämn hudstruktur.
C.R. – rosacea, perioral dermatit, atopiska eksem eller hudrodnad.

T.D.S. – Åldrad och torr hud med nedsatt elasticitet.

I behandlingen ingår: Rengöring, hudanalys, avfettning, peeling S.P Complex ett känslighetstest, applicering av specialprodukter anpassade efter din huds behov samt avslutande produkter.

30 min 795:-
PHformula Resurfacing

I behandlingen ingår: Rengöring, S.P Complex ett känslighetstest, portömning, mask, massage av armar och händer samt avslutande produkter.

60 min 995:-
PHformula Resurfacing

I behandlingen ingår: Rengöring, S.P Complex ett känslighetstest, portömning, brynplock, ansiktsmassage, mask massage av armar och händer, C-vitaminpensling samt avslutande produkter.

75 min 1295:-
PHformula V.I.T.A C Resurfacing – Instant Glow

I behandlingen ingår: Rengöring, S.P Complex ett hudkänslighetstest, applicering av specialprodukter anpassade efter din huds behov och avslutande produkter.

30 min 795:-
PHformula – I. N. S. T. A. N. T. Mask Resurfacing

I behandlingen ingår: Rengöring, avfettning, S.O.F.T. resurfacing cream, I.N.S.T.A.N.T. mask, V.I.T.A.C. samt avslutande produkter.

45 min 995:-
PHformula – N. E. C. K Resurfacing

I behandlingen ingår: Dubbelrengöring, avfettning, N.E.C.K. Complex, V.I.T.A.C. radiance, specialmask samt avslutande produkter.

45 min 695:-