Ansiktsbehandlingar med pHformula

Så nära läkemedel du kan komma – utan recept!

pHformula är den första pharma-cosmeceutical som är ett resultat av en innovativ allians mellan cosmeceutical och medicinska föreskrifter.

pHformulas behandlingssystem är baserat på teknologin inom den regenerativa medicinen och liknar inget annat som introducerats för den professionella hudvårdsbranschen, vilket ger de optimala förutsättningarna för hudspecialisten att uppnå de bästa möjliga behandlingsresultaten.

pHformula erbjuder dig effektiva behandlingar med unika resultat. Hemligheten bakom pHformulas behandlingsresultat är kombinationen av de aktivaingredienserna och penslingsteknik. Därutöver är samarbete mellan hudvårdande försäljningsprodukter och behandlingar ger det fantastiska slutresultat.

Om pHformula

pHformula är en av de mest avancerade och effektiva skin resurfacing-behandlingar som finns att tillgå på den estetiska marknaden idag.

Produkterna har utvecklats för dermatologer, plastikkirurger och hudspecialister som önskar de mest avancerade och effektiva behandlingsmöjligheterna med ytterst effektiva resultat. Innehåller inga dofttillsatser, färgtillsatser, parabener eller mineraloljor.

pHformula används för:

  • Behandling av typiska tecken på åldrande, som fotoåldrande, pigmentförändringar, matt gulblek hud, ytliga och måttligt djupa linjer.
  • Behandling av kronisk hudrodnad och rosacea-benägen hud. Särskilt utformad med anti-mikrobiell verkan för att bidra till att reducera hudrodnad och förhindra återfall.
  • Kontrollerad celldelningen i acne-benägen hud. Med anti-inflammatoriska egenskaper som är hjälpsam för att normalisera problem-hud.
  • Omstrukturering, ökad spänst samt uppstramning av huden. Idealisk runt ögon och läppar
  • Ökade positiva aspekter av sårläkningsprocess

Vår professionella hudterapeut skräddarsyr en behandling och hemvårdsprogram som passar Dig och dina behov och önskemål.

Ansiktsbehandling passar alla hudtyper och kan användas som en start för dig som bestämt dig för att få en friskare och renare hud. I kombination med ett medicinskt hudvårdsprogram förebygger man hudens åldrade, känslig hud, rosacea, acne, pigmentering och skapar en mer balanserad hud.

Du är varmt välkommen på en konsultation!

pHformula Ansiktsbehandlingar

För bästa resultat och för att minska risken för komplikationer, rekommenderas att använda rätt pHformula-produkter 2-3 veckor före behandling.

Du bör använda pHformula E.X.F.O. cleanse i lugnande, rengörande och exfolierande syfte och bör följa den ordinerade pHformula recovery-behandlingen för att förstärka behandlingsresultatet och för att underlätta för läkeprocessen efter ”skin resurfacing”-behandling.

Att använda pHformulas U.V. protect SPF 30+ är viktigt för att skydda huden från UV-strålning.

Rekommenderas att överdriven solexponering bör undvikas, särskilt i 10 dagar före behandling och gärna en månad efter behandlingarna.

Priser

Typ av Behandling Tid Pris
PHformula Resurfacing

I behandlingen ingår: Rengöring, avfettning, S.P Complex ett känslighetstest, applicering av specialprodukter anpassade efter din huds behov samt avslutande produkter.

30 min 795:-
PHformula Resurfacing

I behandlingen ingår: Rengöring, S.P Complex ett känslighetstest, portömning, mask, massage av armar och händer samt avslutande produkter.

60 min 995:-
PHformula Resurfacing

I behandlingen ingår: Rengöring, S.P Complex ett känslighetstest, portömning, brynplock, ansiktsmassage, mask massage av armar och händer, C-vitaminpensling samt avslutande produkter.

75 min 1295:-
PHformula V.I.T.A C Resurfacing – Instant Glow

I behandlingen ingår: Rengöring, S.P Complex ett hudkänslighetstest, applicering av specialprodukter anpassade efter din huds behov och avslutande produkter.

30 min 795:-
PHformula – I. N. S. T. A. N. T. Mask Resurfacing

I behandlingen ingår: Rengöring, avfettning, S.O.F.T. resurfacing cream, I.N.S.T.A.N.T. mask, V.I.T.A.C. samt avslutande produkter.

45 min 995:-
PHformula – N. E. C. K Resurfacing

I behandlingen ingår: Dubbelrengöring, avfettning, N.E.C.K. Complex, V.I.T.A.C. radiance, specialmask samt avslutande produkter.

45 min 695:-