Om oss

Om kliniken

Om Renew Skin Clinic

Renew Skin Clinic är en laser- och skönhetsklinik på Östermalm i Stockholm. Kliniken är specialiserad på och uteslutande fokuserad på resultatinriktad, avancerad hudvård där vi strävar efter att alltid ligga i framkant när det gäller behandlingsmetoder och resultat. Vi har funnits sedan 2007 i Stockholm.

Inför våra apparaturbehandlingar erbjuder vi en kostnadsfri konsultation eftersom vi vet att tydlig information och kunskap är en viktig del i kundens behandlingsplan. Vi eftersträvar att du som kund ska känna en personlig och omhändertagande känsla på vår klinik och vi arbetar för att alla våra kunder ska bli nöjda med sitt val av klinik och uppnå de resultat som de önskar!

Du är alltid varmt välkommen att ringa eller mejla oss för information eller för att boka tid för en kostnadsfri konsultation!

Välutbildad personal

Vi på Renew Skin Clinic är specialiserade på estetisk medicin och högteknologisk avancerad hudvård där vi satsar på att alltid ligga i framkant när det gäller behandlingsmetoder och resultat.

Hos oss möter du vår Leg läkare och Auktoriserad Hud- och Spa-terapeut med examen från International Beauty School of Sweden i Stockholm 2006 / Undersköterska med inriktning Akutsjukvård.

Högkvalitativ utrustning och produkter

Vi erbjuder dokumenterat säkra behandlingar med marknadens bästa produkter och högteknologiska apparaturer som ger fina och naturliga resultat. Behandlingarna genomförs genomgående utifrån evidens (bevisad effekt) och medicinska riktlinjer. Vi lägger stor vikt vid kunskap och utbildar oss därför kontinuerligt under hela året. Vi ställer höga krav på våra leverantörer och väljer bara ut de bästa produkterna från ledande aktörer.

Vår kompetens är Din trygghet

Hos oss möts du alltid av kunnig personal med kunskap, engagemang och omtanke som gärna svarar på frågor och ger råd, oavsett hur du kontaktar oss.

För allas trygghet är både personalen och våra kunder försäkrade genom Arctic, Folksam och medlem i REBS och SHR.

Vi finns även registrerade i Vårdgivarregister genom IVO – Inspektionen för vård och omsorg och välkomnar den nya lagen – Lagen om Estetiska kirurgiska ingrepp & Estetiska Injektionsbehandlingar (2021:363) som träde i kraft 1 juli 2021.

Kliniken är Godkänd av miljö och hälsa.

Du är varmt välkommen att ringa eller mejla oss för information eller för att boka tid för en kostnadsfri konsultation på 08-21 41 96.

Ulf Aringer

Leg. Läkare med 15 års erfarenhet av estetiska behandlingar.

Certifierad av REBS (Rådet för estetiska behandlingar i Sverige).

Specialiserad på Borttagning av piercing ärr, Trådlyft med V Soft Line, Fillers, Botox och Svettbehandling (Hyperhydros) här på Renew Skin Clinic.

Folksam – Fullförsäkring enligt läkarförbundet

Daniella Garcia

Grundare och VD på Renew Skin Clinic
Auktoriserad Hudterapeut och  SPA-terapeut – Examen från International Beauty School of Sweden i Stockholm 2006. Undersköterska med inriktning Akutsjukvård.

Vidareutbildad och specialiserad inom Avancerad hudvård och olika apparaturer samt Laser.

Kliniken är ansluten till SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) och vi innehar Behandlingsskadeförsäkring. Säker Hudterapeut 2023.

Intresserad av behandling eller produkt

Om du är intresserad av någon av våra behandlingar, produkter, presentkort eller har några frågor kring våra tjänster kan ni nå oss på telefon 08-21 41 96 eller via Boka Online.

Har vi inte möjlighet att svara när du ringer så tala in ett meddelande eller skicka ett sms så ringer vi upp så snart vi kan.

Avbokningsregel

När du beställer tid för behandling så ingår vi ett avtal. Du förbinder dig att komma till oss vid den överenskomna tiden för att utföra din bokade behandling. Vi förbinder oss att reservera denna tid för dig och att inte ge den till någon annan.

Då den bokade tiden är avsedd just för dig och en alltför sen avbokning innebär att vi inte kan ge den tiden till någon annan ber vi dig att vid avbeställning göra detta senast 24 timmar innan din bokade tid. Sker avbeställningen senare måste vi debitera dig för den tiden.

Vi tar inte emot avbokningar via mejl, instagram eller facebook.

Om-/avbokning via tel  073-726 31 31 eller online.

Bra att veta

  • Rådgivning vid köp av produkter. Boka gärna en tid så är du garanterad att vi inte sitter upptagna i behandling.
  • Utebliven bokad tid utan avbokning 24 timmar innan din bokade tid kommer att debiteras till 100% av behandlingskostnaden.
  • Vid sen ankomst kortas behandlingen ned alt. makuleras om återstående tid blir för kort.
  • Uppge till din läkare eller hudterapeut om du använder några läkemedel eller annat av betydelse.
  • Är du gravid, har du allergier, hjärtbesvär eller annan sjukdom bör du också nämna detta när du bokar.
  • Behandlingar genomförs inte på en solsvedd eller av övriga orsaker irriterad hud.
  • Män bör vara så nyrakade som möjligt, men inte rakad samma dag.
  • Betalkort och Swish accepteras.
  • För estetiska behandlingar har vi regler att inte behandla någon under 18 år.
  • Öppettider måndag–fredag 09:30–19:30, lördag efter överenskommelse. Söndag stängt.