Mesoestetic – Kemisk peeling

Mesoestetic – Kemisk peeling

Vi arbetar med Mesoestetics breda sortiment av kemiska peels och skräddarsyr behandlingen efter din hudtyp och hudtillstånd.

Kemisk peeling med Mesoestetic kan göras som en engångsbehandling med en uppfräschade effekt, men görs med fördel som kurbehandling á 4 behandlingar med 14 dagars mellanrum för bäst resultat.

En behandlingskur rekommenderas 1-2 gånger per år. Behandlingen rekommenderas för både män och kvinnor.

Kemisk peeling är en syrabehandling. Oavsett vilken syra man väljer så är exfoliering den gemensamma nämnaren. Dvs borttagandet av gamla hudceller på det yttersta hudlagret. Hudceller som redan är döda och redo att trilla av. Genom exfolieringsprocessen främjar man en ny friskare hud med jämnare struktur och hudton samt mer lyster. Olika syror har olika grundegenskaper utöver att vara exfolierande och lämpar sig för olika hudtyper och hudtillstånd.

 

Mesoestetics peels

Salicylsyra – En idealisk behandling för akne-ärr, fläckar, fet hud, stora porer, rynkor och stimulerar även cellförnyelsen.

Glykolsyra – Ett utmärkt botemedel för behandling av solskadad hud, rynkor, hud med en gråaktig ton samt ålderstecken. Peelingen framställs av sockerrör som är rika på vitaminer, mineraler och växthormoner, som stimulerar produktionen av kollagen, elastin och bekämpar effektivt hudens ålderstecken.

Mjölksyra – En behandling av fina rynkor och solskadad hud. Peelingen är tillverkad av filmjölk och yoghurt, och rekommenderas för behandling av känslig hud. Peelingen stimulerar bildningen av kollagen, elastin och andra basiska ämnen. Idealiskt för hud utan lyster och området runt ögonen (30%).

Mandelsyra – En fruktsyrapeeling som är tillverkad av mandelextrakt. Den är speciellt lämpad för hud med akneproblem och hyperpigmentering. Peelingen har antiseptiska effekter som skiljer sig från andra peelingar (tex. glykol- och mjölksyra), vilket betyder att peelingen kan användas som ett behandlingsmedel mot acne.

Priser

Behandling Tid Pris
Mesoestetic kemiska peels – Ansikte inkl hals 30 min 995:-
Mesoestetic kemiska peels – Ansikte, hals och dekolletage 30 min 1200:-
Mesoestetic TCA Peel 30 min 1500:-
Mesoestetic Modified Jessner peel 30 min 995:-