Information gällande Corona (Covid-19)

Information gällande corona (Covid-19)

Kära kunder!

Nya restriktioner men vi följer såklart myndigheternas krav & riktlinjer för hygienisk verksamhet och för begränsning av smittspridning

Det är och förblir tryggt att komma på behandling hos oss. Hygien är en inarbetad rutin och en självklar del av verksamheten. Vi är diplomerad hudterapeut med vårdutbildning, leg läkare och följer noggranna hygienföreskrifter.

Vi använder engångsmaterial, steriliserade instrument, använder munskydd och engångshandskar. Vi städar och spritar av ytor mellan kunder och har alltid tvål och handsprit tillgänglig för er alla. Tagit bort våra handdukar som ersätts med pappershanddukar.

Vi behandlar endast friska kunder utan symtom och detsamma gäller oss.

Det är viktig att du som kund:

  • Bokar av vid minsta symtom
  • Kommer själv vid bokad behandling
  • Vi kommer öppna dörrarna för dig 5 minuter innan ditt bokade besök för att sprita och rengöra alla ytor i lugn och ro mellan behandlingarna, samt minimera att du möter andra kunder i loungen. Detta kan dock innebära att du får vänta utanför kliniken en liten stund
  • Tvättar händerna och använder handsprit vid ankomst
  • Ta av er skorna vid angiven plats
  • För er som vill köpa produkter eller presentkort boka en tid online och välj tjänsten ”köpa produkter” så slipper du möta andra kunder i dörren och vi säkerställer att det finns tid och kan hjälpa dig.

Vi erbjuder att skicka produkter med post. Ring oss så hjälper vi dig med din beställning.

Vi vill också passa på att tacka alla er som är friska och fortsätter att besöka oss och handla hos oss. Tack för att ni stöttar oss och har överseende med att det blir lite krångligare under denna märkliga tid!

Ta hand om er där ute! Och tveka inte på att höra av er om ni undrar över något, via e-post kan man alltid nå oss!

Följ oss på sociala media för mer info: @renewskinclinic och Facebook.

Varmt välkommen på en trygg, effektiv och avkopplande behandling!

Önskar

Personalen på Renew Skin Clinic