Hydrafacial MD®

Hydrafacial MD® Elite – Först i Stockholm med den senaste maskinen!

Det här är en revolutionerande behandling som blivit väldigt stor i USA LA , där den är väldigt populär bland både hollywoodstjärnor och skönhetskliniker. Du kommer att se skillnad!

Detta är den senaste och mest avancerade icke-invasiva tekniken inom hudföryngring. HydraFacial är den enda hydradermabrasion-utrustningen som – i en och samma behandling – Rengör, peelar samt tillför fukt och vårdande antioxidanter.

Smärtfri rengöring tack vare en vakuumbaserad våtslipning som mjukgör, lyfter och tar bort pormaskar, talg och orenheter. Munstycket fungerar som en liten dammsugare som suger upp orenheterna som hamnar i en liten behållare i maskinen. Den förser huden med viktiga näringsämnen som antioxidanter, peptider och hyaluronsyra. De fantastiska resultaten är både omedelbara och långvariga. Förmågan att återfukta huden skiljer HydraFacial från alla andra hudbehandlingar. Huden känns fräsch och len längre efter behandling med Hydrafacial. Behandlar fina linjer och rynkor. Förbättrar elasticitet och fasthet. Ger lyster och jämnare hudton. Förbättrar fet och acnebenägen hy. Återställer fuktbalans och elasticitet.

Vad är Hydrafacial?

Den mest avancerade och skonsammaste tekniken inom hudföryngring. Hydrafacial är den enda maskinen med hydradermabrasion som i en och samma behandling rengör och peelar huden, samtidigt som den tillför fukt och skyddande antioxidanter. Hydrafacial ger en frisk och vacker hud utan irritation. Behandlingen tillför effektivt huden vitalitet och massor av fukt.

Steg 1: Rengöring + Exfoliering

Döda hudceller avlägsnas för att exponera ny frisk hud.

Steg 2 : Syra peel

En peeling som löser upp smuts och andra partiklar från porerna, utan att irritera dem och lämna spår.

Steg 3: Djuprengöring av porer

Smärtfri automatisk vortex sug för att rengöra alla porer och orenheter med hjälp av ett vakuum.

Steg 4: Införsel och återfuktning

Antioxidanter och hyaluronsyra slussas in i huden för att mjukgöra, stärka och återfukta. Huden får både näring och ett naturligt skydd

Video om HydraFacial

En kort informationsvideo om hur metoden går till.

BEHANDLINGSMENY – HYDRAFACIAL MD

Behandling Tid Pris
HydraFacial MD Signature – Ordinarie ansiktsbehandling

Du kommer se skillnad på din hud! Hydrafacial suger ut orenheter med hjälp av vacuum. Med Hydrafacial får du inte bara en behandling utan sex behandlingar i en!! Hydrafacial ger omedelbart resultat som du både kan se och känna efter en behandling.

Flerstegsbehandlingen består av rengöring, exfoliering och extraktion av föroreningar och döda hudceller samtidigt som den förser huden med viktiga näringsämnen som antioxidanter, peptider och hyaluronsyra.

30 min 1495:-
HydraFacial MD Age Refinement – Antiage ansiktsbehandling

HydraFacial Age Refinement-behandlingen är en anti-aging ansiktsbehandling som minimerar tecken på åldrande och ger huden en ny start med en patenterad kombination av peptider. Med denna behandling får du utöver den ordinarie hydrafacial behandlingen en extra boost med Dermabuilder, ett superserum som är designat för att effektivt behandla fina linjer, hudton och textur. För att dessutom optimera effekten används även LED-ljusterapi. Det stimulerar huden och hjälper till att bilda nytt kollagen – och på så sätt föryngras huden inte bara utifrån och in, utan även inifrån och ut. Med Hydrafacial får du inte bara en behandling utan sex behandlingar i en !!!

45 min 1795:-
HydraFacial MD Radiance – Ansiktsbehandling mot pigmentfläckar

HydraFacial Radiance-ansiktsbehandling rekommenderas för dig som har solskador (hyperpigmentering/pigmentfläckar) och vill ha en mer enhetlig hud. Med denna behandling får du utöver den ordinarie hydrafacial behandlingen en extra boost med Britenol (serum) ett superserum som är speciellt utvecklad för att effektivt reducera solskador och pigmentfläckar. Det är kliniskt bevisat att Britenol ger huden en frisk lyster och jämnare yta. HydraFacial Radiance-ansiktsbehandlingen avslutas med LED-ljusterapi, för att ytterligare reducera synliga tecken på åldrande och stimulera kollagenbildandet. LED-ljusterapi stimulerar huden och hjälper den att bilda nytt kollagen – och på så sätt föryngras huden inte bara utifrån och in, utan även inifrån och ut. Med Hydrafacial får du inte bara en behandling utan sex behandlingar i en !!!

Hydrafacial ger omedelbart resultat som du både kan se och känna efter en behandling.

45 min 1795:-
HydraFacial MD Platinium – Complete ansiktsbehandling

Den ultimata HydraFacial upplevelsen!!! Du kommer att se och känna hur din hud drastiskt har förbättrats efter den här behandlingen! Renheten och lystern du får efter är obeskrivlig. Med hjälp av vacuum sugs orenheter ut ur huden. Läs mer nedan om Platinum behandlingen. Utöver den ordinarie HydraFacial behandlingen så inleds behandlingen med en lymfdränering, perfekt för dig som känner sig plufsig och kanske har påsar under ögonen på morgnarna.. Bidrar till ökad cirkulation i lymfsystemet, får blodflödet att öka, därmed mer syre som stöttar cellerna. Samtidigt blir lymfsystemet friskt och rent, återupprättar hudens hydrering, ton, fasthet och eliminerar toxiner.

Steg 2 Görs en vanlig HydraFacial behandling.

Steg 3 Är en Dermabuilder, ett superserum som är designat att effektivt hantera fina linjer, hudton och textur.

Steg 4 Platinum-behandlingen avslutas med en uppstramande sheetmask och LED-ljusterapi, för att ytterligare reducera synliga tecken på åldrande. LED-ljusterapi stimulerar huden och hjälper den att bilda nytt kollagen – och på så sätt föryngras huden inte bara utifrån och in, utan även inifrån och ut

60 min 2495:-