Hydrafacial MD® Elite

Hydrafacial MD® Elite

Först i Stockholm med den senaste maskinen!

Hydrafacial MD Elite är en revolutionerande behandling som blivit väldigt stor i USA LA, där den är väldigt populär bland både hollywoodstjärnor och skönhetskliniker. Du kommer att se skillnad!

Hydrafacial MD Elite är den senaste, mest avancerade och skonsamma tekniken inom hudföryngring där resultaten styrks genom kliniska studier. Därför har vi på Renew Skin Clinic valt att arbeta med Hydrafacial MD Elite som en del i vår portfölj av ansiktsbehandlingar.

Hydra MD Elite är den enda HydraDermabrasion som gör allt i en och samma behandling. Dränerar lymfa, rengör, exfolierar, portömmer, återfuktar, stimulerar och lugnar samt tillför viktiga näringingsämnen såsom peptider och antioxidanter. Din Hydrafacial ansiktsbehandling ger ett omedelbart resultat som både känns och syns.

HydraDermabrasion betyder slipning och stimulering av hud genom vatten, vilket upplevs mycket behagligt. Syror anpassade efter din huds behov ger en skonsam men effektiv exfoliering. Orenheter såsom pormaskar, talg och döda hudceller sugs ut genom en unik vakuumteknologi, sköljs bort med vatten och samlas upp i en behållare. I svårare fall öppnas inkapslade pormaskar och milier försiktigt för att kunna dras ut.

I processen tillförs viktiga peptider, näringsämnen, naturliga fuktfaktorer och antioxidanter vilka bidrar till en frisk och strålande hud. De behandlar problematik såsom inflammation, oren hud och pigmentering samt ger näring och skyddar huden. Fina linjer, rynkor, pigmentering och porstorlek reduceras enligt kliniska studier.

Behandlingen inleds vid behov med lymfdränage för ökad genomblödning och minskad svullnad. En individuellt anpassad booster förstärker ditt önskade resultat. Din Hydrafacial ansiktsbehandling avslutas ofta med en LED-ljusbehandling. Blått ljus motverkar acnebakterier, rött ljus har en lugnande och kollagenstimulerande effekt. Tillsammans ger detta dig en omedelbart vacker, klar och lugn hud med efterlängtat glow. Linjer och rynkor suddas ut och du får ett mer utvilat utseende.

En Hydrafacial Ansiktsbehandling går fort även om den är komplett. Behandlingen tar mellan 30 och 75 minuter. Hydrafacial Ansiktsbehandling är främst avsedd som en hudföryngrande behandling. Den ökar cirkulation och genomblödning, återfuktar, djuprengör, behandlar ålderstecken samt lugnar huden effektivt.

Därför passar den även din tonåring som upplever manuell portömning mycket smärtsamt eller när Hen är torr och irriterad. Hydrafacial passar vid behov som hals och dekolletage, händer eller ryggbehandling. En Hydrafacial ansiktsbehandling är även mycket uppskattad av män. Den är snabb, behaglig och effektiv samt ger ett fräscht resultat.

En Hydrafacial ansiktsbehandling kompletterar och förstärker effekten av din dagliga hudvårdsrutin. Den är även perfekt inför andra behandlingar såsom Injektioner, Laser, IPL och Microneedling eller en estetisk operation.

Med Hydrafacial Elite får du inte bara en behandling utan sex behandlingar i en.

Vill du ge den känsliga huden kring ögon och läppar extra omvårdnad och boost så väljer du till Hydrafacial PERK, Eye eller Lip. En Boost för en mer djupgående och intensiv effekt. Serumet är förpackat i en rollerpenna för enkel användning i hemmet morgon och kväll.

PERK Lip exfolierar och berikar dina läppar med antiinflammatoriska och vårdande botaniska extrakt såsom Aloe Vera och Pepparmynta så att du får ett fint och fylligt resultat. Perfekt när läppar är torra och nariga.

PERK Eye vårdande, exfolierande och lugnande botaniska extrakt såsom hästkastanj, kamomill och arnica. Mineraler, vetegroddsolja, algextrakt ger spänst och ljusar upp det känsliga ögonpartiet med intensiv återfuktning. Ingredienserna är specialanpassade för det känsliga området runt ögat, motverkar svullnader och mörka ringar.

Vi rekommenderar Kur om 3–6 behandlingar med 2–4 veckors intervall utefter dina behov och önskemål, med underhållsbehandling var 8e vecka eller som enstaka behandling.

Vad ska jag tänka på inför behandlingen?

  • Undvik starka syror och exfoliering 2 veckor innan behandlingen.
  • Undvik solning 72 timmar innan behandlingen.
  • Undvik starka rengöringsprodukter med syror 48 timmar innan behandlingen.

Vad ska jag tänka på efter behandlingen?

  • Undvik solning 72 timmar efter behandlingen.
  • Undvik starka hudvårdsprodukter 48 timmar efter behandlingen.

Kontraindikationer för HydraFacial MD

  • Svår acne
  • Öppna sår
  • Aktiv herpes eller munsår
Hydrafacial maskin
Hydrafacial
Före och efter Hydrafacial
Före och efter Hydrafacial rynkor runt munnen
Före och efter Hydrafacial fina linjer
Före och efter Hydrafacial fet och aknebenägen hud
Före och efter Hydrafacial solskada
Rengöring och exfoliering

Steg 1: Rengöring + Exfoliering

Porerna öppnas och döda hudceller avlägsnas vilket gör hudens yta ren och fräsch och redo för djupare rengöring.

Steg 2: Kemisk peeling

En peeling med glykolsyra och salicylsyra. Löser upp smuts och andra partiklar från porerna, utan att irritera dem och lämna spår.

Steg 3: Djuprengöring av porer

Med ett munstycke som fungerar som ett vakuum rengörs tilltäppta porer på djupet.

Steg 4: Införsel och återfuktning

Antioxidanter och hyaluronsyra slussas in i huden för att mjukgöra, stärka och återfukta. Huden får både näring och ett naturligt skydd

Vi använder oss av olika boostrar i Hydrafacial behandlingen

Behandla ålderstecken

Dermabuilder är ett anti-aging-serum som är designat för att släta ut fina linjer och rynkor, samtidigt som det förbättrar hudens elasticitet. Huden slätas ut, “plumpas” upp och får en vacker, ungdomlig lyster.

Minskar pigmentering

Britenol är avsett för att koncentrerat minimera förekomsten av pigmentskador, som ex. mörka fläckar som orsakats av hormonförändringar eller solens strålar. Britenol behandlar effektivt hyperpigmentering och gör huden mer enhetlig och jämn – och ger den dessutom en vacker lyster.

Förebygga ålderstecken

ReGen GF återställer hudens hälsa och motverkar förekomsten av fina linjer. ReGen GF innehåller en blandning av peptider som ökar produktionen av kollagen och elastin, behandlar inflammation, påskyndar reparationen av huden och återfuktar. Det unika med ReGen GF är M-007-tekniken, som ger djupare och mer effektiv absorption av ingredienserna samt boosterns biopeptider, som är den första globalt tillgängliga tillväxtfaktorförstärkaren.

Öka fukt och lyster

NassifMD Hydraglucan består av en cocktail av ingredienser som återfuktar, reparerar, föryngrar och skyddar huden, samtidigt som den underhåller hudens ungdomliga lyster och fyllighet. Den innehåller aktiva återfuktande ingredienser – inklusive hyaluronsyra – som fyller ut huden inifrån och har en ”’plumping” effekt. Boostern föryngrar huden med hjälp av kliniska anti-aging-ingredienser, som jäst- och algextrakt, och innehåller dessutom naturliga fuktgivande ingredienser.

Behandlingsmeny – Hydrafacial MD Elite

Hydrafacial behandlingar för både män och kvinnor

 

Tid Pris
HydraFacial MD Signature – Djuprengörande ansiktsbehandling

Djuprengöring och djupfuktning av huden genom tillförsel av AHA, BHA, Naturliga fuktfaktorer, Algextrakt, Urea, Mineraler, Antioxidanter, Peptider och Hyaluronsyra. Hydrafacial MD Signature gör huden ren, ger vitalitet och en fuktmättad glow vilket passar alla hudtyper. Ansiktsbehandlingen ger dig omedelbart en hälsosam lyster, en vacker hälsosam hud utan irritation, med minskad mängd talg och orenheter.

 

I behandlingen ingår: Rengöring, Exfoliering, AHA/BHA, Vakuumsugning/Portömning, Djup Återfuktning samt Avslutande produkter och solskydd.

30 min 1595:-
HydraFacial MD  Deluxe – Djuprengörande ansiktsbehandling inkl Booster och LED-ljus

Hydrafacial Dermabuilder Booster är en anti ageing ansiktsbehandling som minimerar tecken på åldrande och ger huden en ny start med en patenterad kombination av peptider. Med denna behandling får du utöver Signature Hydrafacial behandling en extra boost med Dermabuilder, ett superserum designat för att effektivt behandla fina linjer, hudton och textur. LED ljusterapi bidrar till att optimera effekten. Det stimulerar huden och hjälper till att bilda nytt kollagen vilket leder till hudföryngring från insidan.

 

Hydrafacial Britenol Booster behandlar specifikt pigmentfläckar. Hydrafacial Britenol Booster ansiktsbehandling rekommenderas till dig som har solskador, hyperpigmentering och pigmentfläckar och önskar en jämnare hudton. Med denna behandling får du utöver Signature Hydrafacial en extra Boost Britenol serum, lokalt på pigmenteringen, som är utvecklat för att effektivt reducera ojämn pigmentering. Det är kliniskt bevisat att Britenol ger huden en frisk lyster och jämnare ton. LED ljusterapi reducerar ytterliga tecken på åldrande, minskar inflammation och ökar kollagenbildandet.

 

I behandlingen ingår: Rengöring, Exfoliering, AHA/BHA, Vakuumsugning/Portömning, Booster anpassad efter hudens behov, LED ljus, Djup Återfuktning samt Avslutande produkter och solskydd.

45 min 1995:-
HydraFacial MD  Deluxe – Djuprengörande ansiktsbehandling & hals inkl Booster och LED-ljus

Hydrafacial Dermabuilder Booster är en anti ageing ansiktsbehandling som minimerar tecken på åldrande och ger huden en ny start med en patenterad kombination av peptider. Med denna behandling får du utöver Signature Hydrafacial behandling en extra boost med Dermabuilder, ett superserum designat för att effektivt behandla fina linjer, hudton och textur. LED ljusterapi bidrar till att optimera effekten. Det stimulerar huden och hjälper till att bilda nytt kollagen vilket leder till hudföryngring från insidan.

 

Hydrafacial Britenol Booster behandlar specifikt pigmentfläckar. Hydrafacial Britenol Booster ansiktsbehandling rekommenderas till dig som har solskador, hyperpigmentering och pigmentfläckar och önskar en jämnare hudton. Med denna behandling får du utöver Signature Hydrafacial en extra Boost Britenol serum, lokalt på pigmenteringen, som är utvecklat för att effektivt reducera ojämn pigmentering. Det är kliniskt bevisat att Britenol ger huden en frisk lyster och jämnare ton. LED ljusterapi reducerar ytterliga tecken på åldrande, minskar inflammation och ökar kollagenbildandet.

 

I behandlingen ingår: Rengöring, Exfoliering, AHA/BHA, Vakuumsugning/Portömning, Booster anpassad efter hudens behov, LED ljus, Djup Återfuktning samt Avslutande produkter och solskydd.

60 min 2595:-
HydraFacial MD Platinum – Djuprengörande ansiktsbehandling inkl Lymfdränage, booster och LED-ljus

Din ultimata HYDRAFACIAL upplevelse! Du kommer att se och känna hur din hud märkbart har förbättrats efter din behandling. Platinum Hydrafacial inleds med avkopplande och välgörande lymfdränage följt av de andra stegen i en Deluxe Hydrafacial. Perfekt för dig som känner sig svullen eller har påsar under ögonen på morgonen. Lymfdränage bidrar till ökad cirkulation, bättre genomblödning, ökat näringsupptag, förbättrad utrensning och syresättning av vävnaden. Din hud känns ren, klar och väl genomfuktad. Spänst och fasthet ökar och du upplever en tydligt minskad svullnad av vävnaden. Perfekt även som en kur veckan före en ansiktsoperation för att underlätta läkning.

 

I behandlingen ingår: Rengöring, Lymfdränage, Exfoliering, AHA/BHA, Vakuumsugning/Portömning, Booster anpassad efter hudens behov, LED ljus, Djup Återfuktning samt Avslutande produkter och solskydd.

60 min 2595:-
Tilläggsbehandling – Hydrafacial PERK Eyes / Hydrafacial PERK Lips 

Behandling och hemmaprodukt i ett!
HydraFacial PERK avlägsnar försiktigt de döda hudcellerna och orenheterna i hudens översta lager. Samtidigt tillförs viktiga antioxidanter med hjälp av rollern, som tillför huden näringsämnen. En av HydraFacial PERK’s unika egenskaper är att du efter avslutad behandling får den återstående produkten (serumet) med dig hem, så att du morgon och kväll under den följande månaden kan vårda och underhålla ditt resultat. En behandling tar ca 10 min.

 

HydraFacial PERK Lip är en behandling som peelar och primar dina läppar med ingredienser som pepparmintolja och rosenextrakt, så att du får ett fint och fylligt resultat. Liksom vid en PERK-behandling får du med dig den återstående produkten (serumet) hem.

 

HydraFacial PERK Eye är en behandling för området runt ögat, som avlägsnar döda hudceller och tonar, fäster och ljusar upp det yttersta ögonområdet. Behandlingen ger dessutom en intensiv återfuktning av området. Du får den återstående produkten (serumet) med dig hem.

15 min 595:-