Hydrafacial MD® Elite

Hydrafacial MD® Elite

HydraFacial MD® Elite i Stockholm hos Renew Skin Clinic

Hydrafacial MD® Elite är den enda HydraDermabrasion som gör allt i en och samma behandling. Hydrafacials unika vakuumteknologi sköter hela processen på ett behagligt och rogivande sätt. Den dränerar lymfa, rengör, exfolierar, portömmer, återfuktar, stimulerar och lugnar samt tillför viktiga näringingsämnen såsom hyaluronsyra, peptider och antioxidanter.
Orenheter såsom pormaskar, talg och döda hudceller sugs ut, helt utan smärta eller obehag, sköljs bort och samlas upp i en behållare. När extra omvårdnad av känsliga partier kring ögon och läppar behövs så finns Perk Eye och Perk Lip som du fortsätter behandla med de kommande veckorna.

Enstaka behandling som en Askungebehandling, en kur ger ett mer bestående resultat. Din Hydrafacial ansiktsbehandling, enstaka eller som intensivkur om 3 behandlingar är perfekt som förberedande behandling inför Injektioner, Laser, IPL och Microneedling eller en estetisk operation.

Hydrafacial ansiktsbehandling ger ett omedelbart resultat som både känns och syns. Din hud lämnas med en tydlig känsla av klarhet, renhet, spänst och en fantastisk Glow.

På senare tid har Hydrafacial blivit mer och mer populär även utanför den yttersta kändiseliten för alla som vill uppleva och få den renaste hud du någonsin upplevt.

– It´s not your typical facial It´s better –

Hydrafacial ansiktsbehandlingar utförs i tre steg

Steg 1: Rengöring och Peeling
Steg 2: Extrahering och Återfuktning
Steg 3: Inkapsling och Skydd
Detta gäller för samtliga Hydrafacial ansiktsbehandlingar, förutom ”Platinum” som även inkluderar Lymfatisk dränering före ”Steg 1”.

Hydrafacial har även behandling mot håravfall, som kallas Hydrafacial Keravive. Det går att läsa mer om nedan.

Vi använder oss av olika Boostrar i Hydrafacial behandlingen:

Dermabuilder
Hydrafacial ”red carpet” booster. Fyller dina linjer omedelbart och är den perfekta behandlingen inför fest, bröllop eller för att ge huden en rejäl anti-age behandling. En riktig peptid-cocktail!

Britenol
Hydrafacials booster anpassad för minimering av pigmenteringar. För dig som vill minimera och/eller motverka uppkomst av pigmenteringar samt jämna ut hudtonen. Innehåller C-vitamin och Alpha-Arbutin

CIRCADIA Protect Plus
HydraFacials booster i samarbete med CIRCADIA. Denna booster återfuktar och skyddar huden, samtidigt som den minimerar rodnad. Innehåller Hyaluronsyra, Peptider, mängder av antioxidanter samt AcquaCell som ökar fukthalten i huden och verkar anti-age.

CIRCADIA Chrono-Peptide
HydraFacials booster i samarbete med CIRCADIA. Denna booster är en fantastisk anti-age booster tack vare mängden av anti-age-verkande ingredienser. NeoDermyl, Matrixyl Morphomics Peptider har visat stor effekt av att minimera fina linjer och rynkor. Tack vare peptider och vitamin-D kommer din hud lämnas med ett fantastiskt lyster.

ReGen
HydraFacials kollagen-booster! Verkar kollagen- och elastinuppbyggande och minimerar synligheter av linjer och rynkor. Denna booster ger huden mängder av protein samt återfuktning från M-007 Fulvate Complex.

NassifMd Hydraglucan
HydraFacials booster som återfuktar, reparerar, motverkar linjer och rynkor och ger huden ett fantastiskt glow. Denna booster innehåller en riktig cocktail av antioxidanter så som Hyaluronsyra, betain (återfuktande) och beta-glukan (återfuktande och reparerande).

Hydrafacial Keravive – för en hälsosam hårbotten>
Tre-stegs-behandling för en hälsosam hårbotten. Hydrafacial Keravive ger ett hälsosamt, tjockare och lystergivande hår!

Hydrafacial Keravive är en unik och avslappnade behandling för din hårbotten som fokuserar på att rengöra, exfoliera, återfukta och att ge näring till din hårbotten och ditt hår. Efter enbart 1 behandling har Hydrafacial Keravive visat effekt av mindre kliande hårbotten, torrhet, flagnande. Efter tre behandlingar av Hydrafacial Keravive upplevs håret tjockare och mer hälsosam.

Glysal Acid Peels
Glysal Acid Peels finns i 3 olika styrkor beroende på önskad peelingeffekt. Ingår i alla våra behandlingar utan extra kostnad.

Varför finns hydrafacial på Renew Skin Clinic i Stockholm?

Hydrafacial MD® Elite är den senaste, mest avancerade och skonsamma tekniken inom hudföryngring där resultaten styrks genom kliniska studier. Därför har vi på Renew Skin Clinic valt att arbeta med Hydrafacial MD® Elite som en del i vår portfölj av ansiktsbehandlingar.

Vad är Hydrafacial?

Hydrafacial är en effektiv, djuprengörande och uppfriskande behandling som ger omedelbara resultat. Det är en tre-stegs-behandling som verkar anti-age, tar bort döda hudceller, extraherar orenheter och lämnar huden ren, återfuktad och lugn. Behandlingen kan utföras på alla hudtyper och skräddarsys utifrån hudens behov.

När kan jag göra Hydrafacial?

För att motverka acne, fina linjer, motverka/minimera synlighet av pigmenteringar samt för att minska torrhet i huden. Hela behandlingen verkar anti-age med möjlighet att skräddarsy utifrån din hud och behov.

Varför ska jag göra Hydrafacial?

Hydrafacial liknar inte någon annan behandling på marknaden. Resultatet är en hälsosam och frisk hud med lyster. Att återfukta och ta bort orenheter är grunden för att motverka tidigt åldrande. Då behandlingen inte skapar irritation kan alla hudtyper och hudtillstånd utföra behandlingen. Du kommer aldrig ha upplevt din hud renare än efter en Hydrafacial!

Vad kan Hydrafacial behandla?

 • Fina linjer och rynkor, anti-age
 • Elasticitet och fasthet förbättras
 • Jämnare hudton och ökad lyster
 • Motverkar pigmenteringar
 • Minskar rodnad och inflammation
 • Fet och acnebenägen hy förbättras
 • Förbättrad fuktbalans
 • Förbättrad möjlighet för serum att tränga ner i huden

Vem kan göra Hydrafacial?

Alla hudtyper och hudtillstånd kan göra Hydrafacial, även den mest känsliga. Vi anpassar behandlingen utifrån din hudtyp och dina behov.

Hydrafacial går utmärkt att utföra på en hud med rosacea, acne, förstorade porer, fina linjer och rynkor.

En Hydrafacial ansiktsbehandling är även mycket uppskattad av män. Den är snabb, behaglig och effektiv samt ger ett fräscht resultat.

Hydrafacial passar vid behov som Hals och Dekolletage, Hand eller Ryggbehandling.

En Hydrafacial ansiktsbehandling kompletterar och förstärker effekten av din dagliga hudvårdsrutin. Den är även perfekt inför andra behandlingar såsom Injektioner, Laser, IPL och Microneedling eller en estetisk operation.

Vad ska jag tänka på inför en Hydrafacial-behandling?

Inför din Hydrafacial-behandling ska du undvika:
Starka syror och exfoliering två veckor innan behandling
Solning 72 timmar innan behandling
Starka hudvårdsprodukter 48 timmar innan behandling

Vad ska jag tänka på efter en Hydrafacial-behandling?

Efter din behandling lämnar du kliniken med en fräsch hud full av lyster som rengjorts på djupet. Du bör efter din behandling undvika att sola inom 72 timmar efter din behandling och även undvika starka hudvårdsprodukter i ca 48 timmar efter din behandling.

Hur lång är en Hydrafacial behandling?

Välj mellan Signature 30 minuter, Deluxe 45 minuter eller Platinum 60 minuter.

Hydrafacial-behandlingen är snabb och effektiv och kräver ingen downtime (återhämtningstid). Du kan återgå till dina normala aktiviteter direkt efter behandlingen och det går alldeles utmärkt att sminka sig efteråt.

Gör Hydrafacial ont?

Hydrafacial är en smärtfri behandling. Dessutom så krävs ingen återhämtningstid efteråt!

Hur går en Hydrafacial behandling till?

Hydrafacial verkar anti-age, djuprengörande och återfuktande. Hydrafacial tar bort orenheter, överflödig olja och talg från porer och verkar under hela behandlingens gång anti-age och slussar in antioxidanter, peptider och återfuktande ingredienser.

Likt en dammsugare, sugs talg upp på ett skonsamt och effektivt sätt och din hud lämnas renare än vad du någonsin upplevt! Behandlingen är mycket skonsam och verkar enbart på döda hudceller, vilket betyder att huden inte kommer till skada under behandlingens gång. Utifrån vad din hud behöver, slussas ett anpassat serum ner i huden, vilket är pricken över i:et för att få maximalt resultat av din behandling. Behandlingen avslutas med LED-ljus som verkar lugnande, anti-age och läkande (detta gäller enbart Deluxe och Platinum).

Väljer du platinum ingår även lymfatisk dränage för att transportera bort överflödig vätska, minska svullnad och ge huden ett lyft!

Ger Hydrafacial bra resultat?

Efter enbart en behandling med Hydrafacial kan du se resultat. Huden upplevs mer jämn och får ett direkt lyster. För bästa effekt och för ett långvarigt resultat rekommenderar vi en Kur på 3-6 behandlingar med 4 veckors intervall utefter dina behov och önskemål, med underhållsbehandling var 6-8 vecka eller som enstaka behandling.

Har Hydrafacial några bieffekter?

Då Hydrafacial är en snäll och relativt enkel behandling som fokuserar på anti-age, exfoliating och återfuktning, med minimal risk för biverkningar.

När bör jag undvika Hydrafacial?

Kontraindikationer för Hydrafacial förekommer. De flesta av nedan är listade på grund av det faktum att Hydrafacial inte är testad på förekommande grupp / tillstånd och därför kan vi inte med säkerhet säga att det är säkert.

Vid följande tillfällen bör du inte utföra Hydrafacial:
Roaccutane/isotretinoin (de senaste 12 månaderna)
Autoimmuna sjukdomar
Allergi för skaldjur, honung, aspirin
Svampinfektion/infektion i området
Aktiv herpes eller munsår
Öppna sår
Cancer

Hydrafacial maskin
Hydrafacial

Vi använder oss av olika boostrar i Hydrafacial behandlingen

Behandla ålderstecken

Dermabuilder är ett anti-aging-serum som är designat för att släta ut fina linjer och rynkor, samtidigt som det förbättrar hudens elasticitet. Huden slätas ut, “plumpas” upp och får en vacker, ungdomlig lyster.

Minskar pigmentering

Britenol är avsett för att koncentrerat minimera förekomsten av pigmentskador, som ex. mörka fläckar som orsakats av hormonförändringar eller solens strålar. Britenol behandlar effektivt hyperpigmentering och gör huden mer enhetlig och jämn – och ger den dessutom en vacker lyster.

Förebygga ålderstecken

ReGen GF återställer hudens hälsa och motverkar förekomsten av fina linjer. ReGen GF innehåller en blandning av peptider som ökar produktionen av kollagen och elastin, behandlar inflammation, påskyndar reparationen av huden och återfuktar. Det unika med ReGen GF är M-007-tekniken, som ger djupare och mer effektiv absorption av ingredienserna samt boosterns biopeptider, som är den första globalt tillgängliga tillväxtfaktorförstärkaren.

Öka fukt och lyster

NassifMD Hydraglucan består av en cocktail av ingredienser som återfuktar, reparerar, föryngrar och skyddar huden, samtidigt som den underhåller hudens ungdomliga lyster och fyllighet. Den innehåller aktiva återfuktande ingredienser – inklusive hyaluronsyra – som fyller ut huden inifrån och har en ”’plumping” effekt. Boostern föryngrar huden med hjälp av kliniska anti-aging-ingredienser, som jäst- och algextrakt, och innehåller dessutom naturliga fuktgivande ingredienser.

Behandlingsmeny – Hydrafacial MD Elite

HydraFacial PERK Eye

HydraFacial Perk avlägsnar försiktigt de döda hudcellerna och orenheterna i hudens översta lager. Samtidigt tillför Hydrafacial Perk viktiga antioxidanter med hjälp av rollern, som tillför huden näringsämnen.
En av Hydrafacial Perks unika egenskaper är att du efter avslutad behandling får den återstående produkten (serumet) med dig hem, så att du morgon och kväll under den följande månaden kan vårda och underhålla ditt resultat. En Hydrafacial Perk-behandling tar ca 10 min.
Hydrafacial Perk Eye är en behandling för området runt ögat, som avlägsnar döda hudceller och tonar, fäster och ljusar upp det yttersta ögonområdet. Hydrafacial Perk Eye-behandlingen ger dessutom en intensiv hydrering av området. Du får den återstående produkten (serumet) med dig hem, för ca 2-3 veckors fortsatt behandling.

15 min995:-

HydraFacial PERK Lip

Hydrafacial Perk avlägsnar försiktigt de döda hudcellerna och orenheterna i hudens översta lager. Samtidigt tillför Hydrafacial Perk viktiga antioxidanter med hjälp av rollern, som tillför huden näringsämnen.
En av Hydrafacial Perks unika egenskaper är att du efter avslutad behandling får den återstående produkten (serumet) med dig hem, så att du morgon och kväll under den följande veckorna kan vårda och underhålla ditt resultat. En Hydrafacial Perk-behandling tar ca 10 min.
Hydrafacial Perk Lip-behandlingen peelar och primar dina läppar med ingredienser som pepparmintolja och rosenextrakt, så att du får ett fint och fylligt resultat. Liksom vid en Perk-behandling får du med dig den återstående produkten hem, för ca 2-3 veckors fortsatt behandling.

15 min995:-

HydraFacial PERK Eye

HydraFacial Perk avlägsnar försiktigt de döda hudcellerna och orenheterna i hudens översta lager. Samtidigt tillför Hydrafacial Perk viktiga antioxidanter med hjälp av rollern, som tillför huden näringsämnen.
En av Hydrafacial Perks unika egenskaper är att du efter avslutad behandling får den återstående produkten (serumet) med dig hem, så att du morgon och kväll under den följande månaden kan vårda och underhålla ditt resultat. En Hydrafacial Perk-behandling tar ca 10 min.
Hydrafacial Perk Eye är en behandling för området runt ögat, som avlägsnar döda hudceller och tonar, fäster och ljusar upp det yttersta ögonområdet. Hydrafacial Perk Eye-behandlingen ger dessutom en intensiv hydrering av området. Du får den återstående produkten (serumet) med dig hem, för ca 2-3 veckors fortsatt behandling.

15 min995:-

HydraFacial PERK Lip

Hydrafacial Perk avlägsnar försiktigt de döda hudcellerna och orenheterna i hudens översta lager. Samtidigt tillför Hydrafacial Perk viktiga antioxidanter med hjälp av rollern, som tillför huden näringsämnen.
En av Hydrafacial Perks unika egenskaper är att du efter avslutad behandling får den återstående produkten (serumet) med dig hem, så att du morgon och kväll under den följande veckorna kan vårda och underhålla ditt resultat. En Hydrafacial Perk-behandling tar ca 10 min.
Hydrafacial Perk Lip-behandlingen peelar och primar dina läppar med ingredienser som pepparmintolja och rosenextrakt, så att du får ett fint och fylligt resultat. Liksom vid en Perk-behandling får du med dig den återstående produkten hem, för ca 2-3 veckors fortsatt behandling.

15 min995:-

Hydrafacial behandlingar för både män och kvinnor

 

Tid Pris
HydraFacial Signature

Djuprengörande Ansiktsbehandling

Hydrafacial MD Signature gör huden ren, ger vitalitet och en fuktmättad glow vilket passar alla hudtyper. Din hud får minskad mängd talg och orenheter, en omedelbar hälsosam lyster utan irritation.

I behandlingen ingår:
Rengöring, Exfoliering, AHA/BHA, Vakuumsugning/Portömning, Djup Återfuktning samt avslutande produkter och solskydd.

Vi rekommenderar Kur om 3–6 behandlingar med 4 veckors intervall eller som enstaka behandling.

30 min 1695:-
HydraFacial Deluxe inkl Booster och LED-ljus

Djuprengörande Anti-age ansiktsbehandling, med Booster för dig med behov av hudföryngring. En extra boost av anpassat superserum designat för att effektivt behandla problem såsom fina linjer, hudton och textur. LED ljusterapi stimulerar, lugnar och hjälper till att bilda nytt kollagen.
Behandlingen ger en känsla av klarhet, renhet och fräschör. Din hud får en fantastisk fuktmättad lyster med ökad spänst.

I behandlingen ingår:
Rengöring, Exfoliering, Vakuumsugning/Portömning med AHA/BHA, Djup återfuktning, Booster, LED-ljus samt avslutande produkter och solskydd.

Vi rekommenderar Kur om 3–6 behandlingar med 4 veckors intervall eller som enstaka behandling.

45 min 1995:-
HydraFacial Deluxe inkl Booster och LED-ljus

Djuprengörande Anti-age ansiktsbehandling inkl hals, med Booster för dig med behov av hudföryngring. En extra boost av anpassat superserum designat för att effektivt behandla problem såsom fina linjer, hudton och textur. LED ljusterapi stimulerar, lugnar och hjälper till att bilda nytt kollagen.
Behandlingen ger en känsla av klarhet, renhet och fräschör. Din hud får en fantastisk fuktmättad lyster med ökad spänst.

I behandlingen ingår:
Rengöring, Exfoliering, Vakuumsugning/Portömning med AHA/BHA, Djup återfuktning, Booster, LED-ljus samt avslutande produkter och solskydd.

Vi rekommenderar Kur om 3–6 behandlingar med 4 veckors intervall eller som enstaka behandling.

60 min 2595:-
HydraFacial MD Deluxe inkl Booster och LED-ljus

Djuprengörande Anti-age ansiktsbehandling ink hals och dekolletage, med Booster för dig med behov av hudföryngring. En extra boost av anpassat superserum designat för att effektivt behandla problem såsom fina linjer, hudton och textur. LED ljusterapi stimulerar, lugnar och hjälper till att bilda nytt kollagen.
Behandlingen ger en känsla av klarhet, renhet och fräschör. Din hud får en fantastisk fuktmättad lyster med ökad spänst.

I behandlingen ingår:
Rengöring, Exfoliering, Vakuumsugning/Portömning med AHA/BHA, Djup återfuktning, Booster, LED-ljus samt Avslutande produkter och solskydd.

Vi rekommenderar Kur om 3–6 behandlingar med 4 veckors intervall eller som enstaka behandling.

75 min 3495:-
HydraFacial Platinum inkl Lymfdränage, Booster och LED-Ljus

Djuprengörande Ansiktsbehandling med Lymfdränage, Booster samt LED ljus.
Din ultimata Hydrafacial upplevelse med omedelbar effekt. Svullnad minskar, cirkulation och genomblödning ökar. En extra boost av anpassat superserum designat för att effektivt behandla problem såsom fina linjer, hudton och textur. LED ljusterapi stimulerar, lugnar och hjälper till att bilda nytt kollagen.
Behandlingen ger en känsla av klarhet, lätthet och renhet. Din hud får en fantastisk fuktmättad lyster med ökad spänst.

I behandlingen ingår:
Rengöring, Lymfdränage, Exfoliering, Vakuumsugning/Portömning med AHA/BHA, Djup Återfuktning, Booster, LED ljus samt Avslutande produkter och solskydd.

Vi rekommenderar Kur om 3–6 behandlingar med 4 veckors intervall eller som enstaka behandling.

60 min 2595:-
HydraFacial Platinum Elite inkl Lymfdränage, Booster, LED-ljus PERK Lip och PERK Eye

Djuprengörande anti-age Ansiktsbehandling med Lymfdränage, Booster, LED ljus samt Perk Lip och Eye.
Din ultimata Hydrafacial upplevelse med omedelbar effekt. Svullnad minskar, cirkulation och genomblödning ökar. En extra boost av anpassat superserum designat för att effektivt behandla problem såsom fina linjer, hudton och textur. LED ljusterapi stimulerar, lugnar och hjälper till att bilda nytt kollagen.
Behandlingen ger en känsla av klarhet, lätthet och renhet. Din hud får en fantastisk fuktmättad lyster med ökad spänst. Dina läppar och ögon får extra omvårdnad och en känsla av nytt liv.

I behandlingen ingår:
Rengöring, Lymfdränage, Exfoliering, Vakuumsugning/Portömning med AHA/BHA, Djup Återfuktning, Booster, LED ljus, PERK Lip, PERK Eye samt Avslutande produkter och solskydd.

Vi rekommenderar Kur om 3–6 behandlingar med 4 veckors intervall eller som enstaka behandling.

75 min 3795:-
HydraFacial Lymfdränage

Underbart avslappnande lymfdränage. Sugkoppar i glas i kombination med Hydrafacials unika vakumteknologi flyttar varsamt undan lymfan ur vävnaderna. Cirkulationen förbättras och huden får ny glöd och klarhet. Svullnad och puffighet minskar, spänningar i ansiktets muskulatur lättar för ett mer utvilat uttryck.

I behandlingen ingår:
Rengöring, Lymfdränage samt avslutande produkter och SPF50.

30 min 995:-
HydraFacial Platinum Elite inkl Lymfdränage, Booster, LED-ljus PERK Lip och PERK Eye

Djuprengörande anti-age Ansiktsbehandling med Lymfdränage, Booster, LED ljus samt Perk Lip och Eye.
Din ultimata Hydrafacial upplevelse med omedelbar effekt. Svullnad minskar, cirkulation och genomblödning ökar. En extra boost av anpassat superserum designat för att effektivt behandla problem såsom fina linjer, hudton och textur. LED ljusterapi stimulerar, lugnar och hjälper till att bilda nytt kollagen.
Behandlingen ger en känsla av klarhet, lätthet och renhet. Din hud får en fantastisk fuktmättad lyster med ökad spänst. Dina läppar och ögon får extra omvårdnad och en känsla av nytt liv.

I behandlingen ingår:
Rengöring, Lymfdränage, Exfoliering, Vakuumsugning/Portömning med AHA/BHA, Djup Återfuktning, Booster, LED ljus, PERK Lip, PERK Eye samt Avslutande produkter och solskydd.

Vi rekommenderar Kur om 3–6 behandlingar med 4 veckors intervall eller som enstaka behandling.

75 min 3795:-

Tillägg i din HydraFacial ansiktsbehandling
Kontakta oss gärna för att boka ditt tillägg

 • Händer 15 min +1 295 kr
 • Ansiktsmassage 15 min + 395 kr
 • PERK Lip/Eye + 595 kr