Hydrafacial MD®

Hydrafacial MD® Elite

Först i Stockholm med den senaste maskinen!

Hydrafacial är en revolutionerande behandling som blivit väldigt stor i USA LA, där den är väldigt populär bland både hollywoodstjärnor och skönhetskliniker. Du kommer att se skillnad!

Detta är den senaste och mest avancerade icke-invasiva tekniken inom hudföryngring. HydraFacial är den enda hydradermabrasion-utrustningen som – i en och samma behandling – Rengör, peelar samt tillför fukt och vårdande antioxidanter.

Smärtfri rengöring tack vare en vakuumbaserad våtslipning som mjukgör, lyfter och tar bort pormaskar, talg och orenheter. Munstycket fungerar som en liten dammsugare som suger upp orenheterna som hamnar i en liten behållare i maskinen. Den förser huden med viktiga näringsämnen som antioxidanter, peptider och hyaluronsyra. De fantastiska resultaten är både omedelbara och långvariga. Förmågan att återfukta huden skiljer HydraFacial från alla andra hudbehandlingar. Huden känns fräsch och len längre efter behandlingen. Behandlar fina linjer och rynkor. Förbättrar elasticitet och fasthet. Ger lyster och jämnare hudton. Förbättrar fet och acnebenägen hy. Återställer fuktbalans och elasticitet.

Vad är Hydrafacial?

Den mest avancerade och skonsammaste tekniken inom hudföryngring. Hydrafacial är den enda maskinen med hydradermabrasion som i en och samma behandling rengör och peelar huden, samtidigt som den tillför fukt och skyddande antioxidanter. Hydrafacial ger en frisk och vacker hud utan irritation. Behandlingen tillför effektivt huden vitalitet och massor av fukt.

Hydrafacial maskin
Före och efter Hydrafacial
Före och efter Hydrafacial rynkor runt munnen
Före och efter Hydrafacial fina linjer
Före och efter Hydrafacial fet och aknebenägen hud
Före och efter Hydrafacial solskada
Hydrafacial
Rengöring och exfoliering

Steg 1: Rengöring + Exfoliering

Porerna öppnas och döda hudceller avlägsnas vilket gör hudens yta ren och fräsch och redo för djupare rengöring.

Steg 2: Kemisk peeling

En peeling med glykolsyra och salicylsyra. Löser upp smuts och andra partiklar från porerna, utan att irritera dem och lämna spår.

Steg 3: Djuprengöring av porer

Med ett munstycke som fungerar som ett vakuum rengörs tilltäppta porer på djupet.

Steg 4: Införsel och återfuktning

Antioxidanter och hyaluronsyra slussas in i huden för att mjukgöra, stärka och återfukta. Huden får både näring och ett naturligt skydd

Video om HydraFacial

En kort informationsvideo om hur metoden går till.

Vi använder oss av olika boostrar i Hydrafacialbehandlingen

Behandla ålderstecken

Dermabuilder är ett anti-aging-serum som är designat för att släta ut fina linjer och rynkor, samtidigt som det förbättrar hudens elasticitet. Huden slätas ut, “plumpas” upp och får en vacker, ungdomlig lyster.

Reparera pigmenteringen

Britenol är avsett för att koncentrerat minimera förekomsten av pigmentskador, som ex. mörka fläckar som orsakats av hormonförändringar eller solens strålar. Britenol behandlar effektivt hyperpigmentering och gör huden mer enhetlig och jämn – och ger den dessutom en vacker lyster.

Förebygg ålderstecken

ReGen GF återställer hudens hälsa och motverkar förekomsten av fina linjer. ReGen GF innehåller en blandning av peptider som ökar produktionen av kollagen och elastin, behandlar inflammation, påskyndar reparationen av huden och återfuktar. Det unika med ReGen GF är M-007-tekniken, som ger djupare och mer effektiv absorption av ingredienserna samt boosterns biopeptider, som är den första globalt tillgängliga tillväxtfaktorförstärkaren.

Underhåll glöden

NassifMD Hydraglucan består av en cocktail av ingredienser som återfuktar, reparerar, föryngrar och skyddar huden, samtidigt som den underhåller hudens ungdomliga lyster och fyllighet. Den innehåller aktiva återfuktande ingredienser – inklusive hyaluronsyra – som fyller ut huden inifrån och har en ”’plumping” effekt. Boostern föryngrar huden med hjälp av kliniska anti-aging-ingredienser, som jäst- och algextrakt, och innehåller dessutom naturliga fuktgivande ingredienser.

Vad ska jag tänka på inför behandling?

  • Undvik starka syror och exfoliering 2 veckor innan behandlingen.
  • Undvik solning 72 timmar innan behandlingen.
  • Undvik starka rengöringsprodukter med syror 48 timmar innan behandlingen.

Vad ska jag tänka på efter behandlingen?

  • Undvik solning 72 timmar efter behandlingen.
  • Undvik starka hudvårdsprodukter 48 timmar efter behandlingen.

Kontraindikationer för HydraFacial

  • Svår acne
  • Öppna sår
  • Aktiv herpes eller munsår

Behandlingsmeny – Hydrafacial MD

Behandling Tid Pris
HydraFacial MD Signature – Ordinarie ansiktsbehandling

HydraFacial Signature-behandlingen är en ansiktsbehandling som fokuserar på både djuprengöring och tillförsel av massor av fukt till huden, med hjälp av ett serum som är fullt av antioxidanter, peptider och hyaluronsyra. HydraFacial Signature-behandlingen är en unik ansiktsbehandling, som mycket effektivt tillför huden vitalitet och massor av fukt – och den passar perfekt för alla hudtyper. Behandlingen ger dig omedelbart en hälsosam lyster, samt en vacker och frisk hud, utan irritation. Det är dessutom kliniskt bevisat att behandlingar med HydraFacial reducerar fina linjer, rynkor, hyperpigmentering och porstorlek. Minskar även talgproduktionen samt förekomsten av orenheter, och gör huden synbart vackrare.

30 min 1495:-
HydraFacial MD  Deluxe Age Refinement – Anti age ansiktsbehandling

HydraFacial Age Refinement-behandlingen är en anti-aging ansiktsbehandling som minimerar tecken på åldrande och ger huden en ny start med en patenterad kombination av peptider. Med denna behandling får du utöver den ordinarie hydrafacial behandlingen en extra boost med Dermabuilder, ett superserum som är designat för att effektivt behandla fina linjer, hudton och textur. För att dessutom optimera effekten används även LED-ljusterapi. Det stimulerar huden och hjälper till att bilda nytt kollagen – och på så sätt föryngras huden inte bara utifrån och in, utan även inifrån och ut.

45 min 1995:-
HydraFacial MD Deluxe Radiance – Ansiktsbehandling mot pigmentfläckar

HydraFacial Radiance-ansiktsbehandling rekommenderas för dig som har solskador (hyperpigmentering/pigmentfläckar) och vill ha en mer enhetlig hud. Med denna behandling får du utöver den ordinarie hydrafacial behandlingen en extra boost med Britenol (serum) ett superserum som är speciellt utvecklad för att effektivt reducera solskador och pigmentfläckar. Det är kliniskt bevisat att Britenol ger huden en frisk lyster och jämnare yta. HydraFacial Radiance-ansiktsbehandlingen avslutas med LED-ljusterapi, för att ytterligare reducera synliga tecken på åldrande och stimulera kollagenbildandet. LED-ljusterapi stimulerar huden och hjälper den att bilda nytt kollagen – och på så sätt föryngras huden inte bara utifrån och in, utan även inifrån och ut.

45 min 1995:-
HydraFacial MD Platinium – Komplett ansiktsbehandling inkl lymfdränering

Den ultimata HydraFacial upplevelsen! Du kommer att se och känna hur din hud drastiskt har förbättrats efter den här behandlingen! Renheten och lystern du får efter är obeskrivlig. Med hjälp av vacuum sugs orenheter ut ur huden. Läs mer nedan om Platinum behandlingen. Utöver den ordinarie HydraFacial behandlingen så inleds behandlingen med en lymfdränering, perfekt för dig som känner sig plufsig och kanske har påsar under ögonen på morgnarna.. Bidrar till ökad cirkulation i lymfsystemet, får blodflödet att öka, därmed mer syre som stöttar cellerna. Samtidigt blir lymfsystemet friskt och rent, återupprättar hudens hydrering, ton, fasthet och eliminerar toxiner.

Steg 2 Görs en vanlig HydraFacial behandling.

Steg 3 Här väljer vi en supersbooster som är anpassad efter hudens behov.

Steg 4 Platinum-behandlingen avslutas med en uppstramande sheetmask och LED-ljusterapi, för att ytterligare reducera synliga tecken på åldrande. LED-ljusterapi stimulerar huden och hjälper den att bilda nytt kollagen – och på så sätt föryngras huden inte bara utifrån och in, utan även inifrån och ut

60 min 2495:-
HydraFacial MD Deluxe – Age Refinement / Radiance – Ansiktsbehandling inkl hals

HydraFacial Age Refinement-behandlingen är en anti-aging ansiktsbehandling som minimerar tecken på åldrande och ger huden en ny start med en patenterad kombination av peptider. Med denna behandling får du utöver den ordinarie hydrafacial behandlingen en halsbehandling och en extra boost med Dermabuilder, ett superserum som är designat för att effektivt behandla fina linjer, hudton och textur. För att dessutom optimera effekten används även LED-ljusterapi. Det stimulerar huden och hjälper till att bilda nytt kollagen – och på så sätt föryngras huden inte bara utifrån och in, utan även inifrån och ut.

60 min 2495:-
Hydrafacial Perk Eyes / Hydrafacial Perk Lips – Tilläggsbehandling

Behandling och hemmaprodukt i ett!
HydraFacial Perk avlägsnar försiktigt de döda hudcellerna och orenheterna i hudens översta lager. Samtidigt tillförs viktiga antioxidanter med hjälp av rollern, som tillför huden näringsämnen. En av HydraFacial Perks unika egenskaper är att du efter avslutad behandling får den återstående produkten (serumet) med dig hem, så att du morgon och kväll under den följande månaden kan vårda och underhålla ditt resultat. En behandling tar ca 10 min.

Läppar – HydraFacial Perk Lip-behandlingen peelar och primar dina läppar med ingredienser som pepparmintolja och rosenextrakt, så att du får ett fint och fylligt resultat. Liksom vid en Perk-behandling får du med dig den återstående produkten (serumet) hem.

Ögon – HydraFacial Perk Eye är en behandling för området runt ögat, som avlägsnar döda hudceller och tonar, fäster och ljusar upp det yttersta ögonområdet. Behandlingen ger dessutom en intensiv återfuktning av området. Du får den återstående produkten (serumet) med dig hem.

15 min 500:-