Global Eyecon

Global Eyecon

Global Eyecon – global periocular solution by Mesoestetic

Professionell behandling som reducerar tecken på åldrande och trötthet runt ögonområdet.

Behandlingen består av en kur på tre gånger med tre veckors intervall. I varje behandling används microneedling och en speciellt anpassad kemisk peeling till ögonområdet. Behandlingen avslutas med lugnande och svullnadsdämpande sheet ögonmask.

Därefter kan man göra en behandling var sjätte månad för att underhålla resultatet.

Behandlingen passar dig som har försämrad elasticitet i huden kring ögonen, påsar, linjer eller viss typ av pigmentering och mörka ringar under ögonen.

Hur går behandlingen till?

Behandlingen består av tre moment med en kombination av en speciellt framtagen kemisk peeling för ögonområdet mot hudåldrande, pigmenteringar och trötthetstecken samt en steril lösning för microneedling med depigmenterande och svullnadsdämpande effekt samt avslutande sheet ögonmask som också är återfuktande, lugnande och svullnadsdämpande. Själva behandlingen känns behaglig men neutraliseringen av den kemiska peelingen kan svida en del. Dock snabbt övergående. Successivt förbättrade resultat som syns redan efter första behandlingen!

Behandlingen tar 45 min och kostar 1800 kr per behandling, dvs 5 400 kr för hela kuren.

Efter behandlingen?

Rekommenderar man att använder en bra ögoncreme som hjälper att bibehålla effekten. Din hudterapeut hjälper dig med att välja en ögoncreme som passar just dig.

Vi rekommenderar att alltid använda högt SPF under och efter behandlingskuren.

Inför behandlingen

Kom gärna osminkad och utan mascara.

Denna behandling lämpar sig inte för gravida.

Priser

Behandling Tid Pris
Global Eyecon 45 min 1800:-