Refit – Radiofrekvens huduppstramning

Refit – Facial rejuvenation & Body shaping

3-i-1 teknologi

Radiofrekvensbehandling med Multi-polär RF, Vacuum och LED-ljus för ansikte och kropp

Radiofrekvens, eller RF som det ofta förkortas, har använts inom kirurgin i över 80 år. Sedan ett antal år tillbaka är den flitigt använd för skönhetsbehandlingar. RF skapar snabba och beständiga kollagenstimulerande resultat utan vare sig konvalescenstid eller smärta.

Refit – En askungebehandling som hudföryngrar och stramar åt huden.

Refit är en effektiv behandlingsmetod för huduppstramning med kliniskt dokumenterad effekt. Den behandlar effektivt fina linjer och rynkor, celluliter, slapp hud och hudbristningar.

Refit är en högteknologisk maskin med tre funktioner; Multi-polär radiofrekvens (RF), Vacuumpuls samt LED-ljus som tillsammans ökar hudens cirkulation och produktion av kollagen. Behandlingen stramar upp hud och rynkor på hela kroppen samt förbättrar hur fettdepåer och celluliter framträder. Refit passar både män och kvinnor som behöver ökad kollagenproduktion samt lyster.

Fettdepåer och Celluliter

Med hjälp av Radiofrekvens värms underhudsfetter upp stegvis. De förstorade fettcellerna bearbetas och ”smälter” utan att de normala fettcellerna påverkas, vilket gör att fettdepåerna minskar.
Vid regelbundet upprepade behandlingar fås en långvarig effekt genom stimulering av elastin- och kollagenfibrerna i huden. Hudåtstramning, minskning av rynkor och minskning av celluliter uppstår eftersom att Multi-polär Radiofrekvens skapar en värmereaktion i huden vilket stimulerar kroppens naturliga läkningsprocess. Värmeutveckligen får kollagenet att återskapas, repareras och återhämta sig. Effekten blir att huden drar ihop sig och skapar en fastare yta vilket bidrar till en fastare hud.
Om du är osäker på om Refit är rätt behandling för dig är du välkommen att boka en konsultation för att få en individuell behandlingsplan.
För bästa resultat rekommenderas 5-10 behandlingar beroende på din huds kondition.

Behandla ansikte och kropp med Refit 3-i-1 Teknologi

RF Hudföryngring & hudåtstramning, Vacuum Blodcirkulation & lymfdränage,  LED Hudcirkulation & skulptering.

Multi-polär RF (Radiofrekvens) – Hudföryngring & Huduppstramning
RF genererar värmeenergi i huden vilket stimulerar snabbare metabolism, Bättre kollagenproduktion samt förbättrad elasticitet.

Vacuum – Blodcirkulation & Lymfdränage
Boostar blodcirkulationen och dränerar envisa fettdepåer genom kroppens eget lymfsystem.Vacuum hjälper även till att leverera RF energi djupare ner i huden. Vacuum går att likna med koppningsmassage.

LED-Ljus – Hudcirkulation & Skulptering
Refit arbetar med LED-våglängder mellan 460nm och 640nm vilket ökar hudens blodcirkulation och förbättrar hudtonen.

Refit - Radiofrekvens huduppstramning i Stockholm

Frågor & svar

Hur går behandlingen till?

Behandlingen börjar med en grundlig rengöring av huden för att avlägsna fett och make-up, enzympeeling med en kombination av papaya- och ananas enzymer som exfolierar huden från döda hudceller, ökar cellförnyelsen och jämnar ut hudtonen. RF-lotion som skyddar huden samt gör behandlingen mer skonsam i kombination med radiofrekvens, vacuum och LED-ljus. Efter ett par minuters arbete ökar temperaturen i huden. Då huden nått en temperatur på 40 graders värme triggas kollagenet och fibroblasterna i huden drar ihop sig och ett direkt lyft syns i ansiktet. Behandlingen avslutas med anpassade produkter.

Behandlingen avslutas aldrig med en sheetmask pga att temperaturen i huden sänks då vilket vi inte vill göra direkt efter en RF-behandling.

Vad händer i huden under behandlingen?

Refit jobbar i hudens mellersta lager som benämns Dermis. Huden blir uppvärmd på djupet, cellerna aktiveras av värmen och kollagenproduktionen stimuleras, ökar blodcirkulationen och cellförnyelsen. Slaggprodukter dräneras vilket gör att eventuella påsar under ögonen reduceras samt ”upplumpad” och svullen hud.

Hur många behandlingar krävs?

Antalet behandlingar som behövs för bästa resultat är individuellt och varierar från person till person beroende på kroppstyp, fysik, ålder samt kostvanor. Att själv hålla sig till en nyttig kost, dra ner på socker och salt samt att motionera regelbundet bidrar självklart till att resultatet bibehålls. Refit kan med fördel utföras i kur på sex behandlingar med en veckas intervall. Resultatet förstärks och förlängs för varje behandling samt ökar hudens förmåga att ta upp de aktiva ingredienserna. På kroppen utförs denna behandling varje vecka och i ansiktet varannan vecka.

Hur länge håller resultatet?

Resultatets varaktighet är individuellt och påverkas av genetik, kost, hälsa och daglig hudvårdsrutin. Det förstärks och förlängs efter varje behandling och ökar hudens förmåga att ta upp de aktiva ingredienserna.

Vad ska man tänka på innan och efter behandlingen?

För bästa behandlingsresultat drick gärna extra vatten före och efter din behandling för att hjälpa kroppen på traven med att rensa ut slaggprodukter. Kroppen arbetar 3-4 dygn efter slutförd behandling. Radiofrekvens ska göras minst 2 veckor före och efter injektionsbehandlingar såsom fillers och botox.

Information

Behandling med Refit ger

 • Snabbare resultat
 • Ökad blodcirkulation
 • Förbättrad struktur i bindväv
 • Minskad smärta i samband med arbete mot triggerpunkter och ömmande och svullna muskler
 • Orörliga leder kan snabbt ”lösas” upp
 • Hjälper vid kalla fötter och ”kryp” i benen
 • Tighteningeffekt
 • Ökat lymfflöde
 • Förbättring i hudstruktur, såsom cellulitbildningar och ärrvävnad.

Reducerar överflödigt fett på problemområden

 • Reducerar celluliter
 • Formar och lyfter rumpan
 • Framhäver kroppens konturer
 • Formar och lyfter kroppens konturer
 • Återställer hudens elasticitet
 • Slimmar figuren

Kontraindikationer

 • Gravida
 • Pacemaker
 • Diabetes typ 1
 • Insulinpump
 • Äter Waran (Går bra om man äter Trombyl)
 • Infektioner

Priser

Vid köp av 6 beh. ges 15% rabatt
Vid köp av 10 beh. ges 20% rabatt

Behandling Tid Pris
Refit – Ansiktsbehandling inkl Radiofrekvens, vakuum och ledljus 75 min 2495:-
Refit – RF Lifting/Huduppstramning Ansikte 45 min 1100:-
Refit – RF Lifting/Huduppstramning Ansikte och hals 45 min 1495:-
Refit – RF Lifting/Huduppstramning Ansikte, hals och dekolletage 60 min 1895:-
Refit – RF Lifting/Huduppstramning Hals/Händer 30 min 995:-
Refit – Cellulitbehandling/Huduppstramning Hela lår inkl stuss 90 min 1995:-
Refit – Cellulitbehandling/Huduppstramning Hela lår 60 min 1595:-
Refit – Cellulitbehandling / Huduppstramning Halva lår 30 min 995:-
Refit – Cellulitbehandling/Huduppstramning – Stuss/Mage/Överarmar 30 min 995:-
Refit – Djupgående Massage – Rygg, axlar och nacke 45 min 895:-