Soprano ICE Platinum

Permanent hårborttagning med Laser

Vi på Renew Skin Clinic är stolta över att kunna erbjuda Sopra Ice Platinum, det absolut senaste inom hårborttagning med laser i Stockholm.

Soprano Ice Platinum är både den senaste och mest uppdaterade versionen av permanent hårborttagning. Den klarar av att behandla alla typer av hudfärger samt både ljusa, mörka, tunna och grova strån. Soprano Ice lasrar bort håret permanent.

Att ta bort oönskad hårväxt kan vara en process som både är smärtsam, tidskrävande och svår att få perfekt. Men med Soprano Ice Platinum blir resultatet precis som du har tänkt dig: håret försvinner! Metoden och versionen är utsedd till en av världens bästa och är den enda i sin kategori som är i princip smärtfri.

Tack vare att lasern arbetar med håret i tre olika nivåer kommer man åt hela strået och undviker att missa de djupare delarna. Behandlingen har ingen återhämtningstid och är lämplig för alla områden på kroppen. Laserbehandlingen kan utföras på alla ställen på kroppen: allt ifrån benen till armhålorna till bikinilinjen. Vi behandlar alla de vanligaste nyanserna av hårstrån. Observera dock att vi inte behandlar gråa, blonda eller röda hårstrån.

Den kräver i genomsnitt 30% färre behandlingar jämfört med andra lasrar. Det innebär att du både spar tid och pengar när du väljer den mest effektivaste lasern på marknaden.

Soprano ICA Platinum i Stockholm

3 teknologier i 1, för ett permanent resultat

De tre olika våglängderna bildar tillsammans den ideala bilden av permanent hårborttagning på kroppens samtliga områden. Den förutsätter att alla typer av hårstrån och hudfärger kan behandlas.

Våglängd Alexandrit 755FM

Våglängden har en hög energiabsorption vilket gör behandlingen idealisk för alla typer av strån. Även de som vanligtvis brukar vara svåra att behandla. Lasern penetrerar på ytan vilket tvingar våglängden att behandla utbuktningen på hårsäcken och inåtväxande strån. Den underlättar arbetet vid mindre områden, till exempel ögonbryn och överläpp, och förutsätter ett lika fint resultat oavsett var på kroppen man vill behandla.

Våglängd Speed 810NM

Våglängden Speed tillåter metoden att gå på med djup penetrering av hårsäcken – både med hög fart och med flertalet repetioner. Behandlingen är effektiv på så vis att den arbetar med områden upp emot 2 cm i taget och är därför idealisk mot större områden så som ben och armar.

Våglängd YAG1064NM

Den tredje våglängden riktar in sig på att vara maximalt djupgående och därför ramar den in och behandlar hårpapillen och hårpulpan. Den behandlar också djupt inbäddat hår i hårbottnen, armhålorna och på de intima områdena. Våglängden genererar en högre temperatur vilket leder till att hela borttagningsprocessen blir så effektiv som möjligt.

Vad ska man tänka på inför en laserbehandling?

  • Man bör avstå från att sola minst 1 vecka före och efter behandlingen, eftersom solbränd hud reducerar effekten av behandlingen, och ökar risken för pigmentförändringar. Pigmentförändringar efter hårborttagningen ses dock hos endast ca. 1 procent av patienterna, förutsatt att man förberett sig på ett korrekt sätt före behandlingen.
  • Håret ska rakas samma dag som hårborttagningsbehandlingen.
  • Man ska inte använda Brun-utan-sol 1-2 veckor före laserbehandlingen. Se till att peela huden ordentligt för att få bort eventuella rester av brun utan sol innan behandlingen.
  • Man ska heller inte vaxa, plocka eller bleka håren tidigare än 4 veckor innan behandling eftersom lasern endast verkar på hårsäckar som innehåller hår.

Vad ska man tänka på efter laserbehandlingen?

  • Efter hårborttagning med laser får man normalt en viss hudrodnad och en liten svullnad.
  • För att minimera risken för pigmentförändringar i huden är det viktigt att skydda behandlade kroppsdelar från solexponering. Detta gäller framförallt de första 1-2 veckorna efter behandlingen.
  • Man ska även undvika träning, bastu och bad under 24 timmar.
  • Man ska även undvika att använda brun-utan-sol tidigare än 1 vecka efter behandlingen.
  • Du får inte vara gravid eller ammande.

När ser man resultatet av laserbehandlingen?

Dagarna efter en laserbehandling kommer hårstråna vanligtvis ut som de brukar. Detta kan oroa många då de tror att behandlingen inte har gett resultat, vilket inte är fallet. Ett par veckor efter behandlingen kommer de hårstråna som var i sin rätta växt fas vid behandlingstillfället att ramla ut, och det kan inte längre återskapas något nytt strå här då hårsäcken har skadats av lasern. Successivt i behandlingsprocessen kommer antalet hårstrån minska efter varje behandling, tills vi slutligen inte har några obehandlade hårstrån kvar.

Varför krävs det upprepade laserbehandlingar?

Då det är mest optimalt att behandla håret när det befinner sig i sin tillväxtfas, så krävs det upprepade behandlingar för att kunna fånga upp alla stråna vid rätt tidpunkt. Det är därför viktigt att man går regelbundet på behandlingar, för att effektivisera varje enskilt behandlingstillfälle maximalt. Oftast krävs det 6st behandlingar eller mer för bästa resultat.

FAQ

Vad är skillnaden på IPL och Laser?

Många tycker att IPL och Laser är samma sak, här är några av de viktigaste skillnaderna och varför laser är effektivare som hårborttagningsmetod.

IPL (intensivt pulserande ljus) är ett bredspektrat ljus med flera våglängder, vilket gör att den i samma puls behandlar flera olika problemområden. Laser däremot, har en stråle i en specifik våglängd som är anpassad för just hårborttagning. Detta gör att all energin hamnar just här, och att behandlingen blir betydligt mer resultatinriktad än behandling med IPL.

Certifiering

Soprano ICE Platinium har godkännanden av allra högsta klass med b.l.a Medical CE samt ( USA ) FDA godkännande.

Priser för permanent hårborttagning för både män och kvinnor

Vi rekommenderar ca 6-8 behandlingar med 4-8 veckors mellanrum beroende på behandlingsområde.

Börja alltid med en kostnadsfri konsultation så går vi igenom alla ytor & priser samt hur behandlingen går till.

Prislista – Permanent hårborttagning med Laser – Soprano ICE Platinum Tid Pris
Kostnadsfri konsultation 15 min
Ansikte komplett / Face complete 30 min 1 500:-
Överläpp och haka / Above the Lip & Chin 15 min 795:-
Överläpp / Above the lip 15 min 550:-
Haka / Chin 15 min 595:-
Ögonbryn, forma / Eyebrow shaping 30 min 695:-
Mellan ögonbryn/ Center brow 15 min 295:-
Kinder / Cheeks 30 min 695:-
Polisonger / Sideburns 30 min 595:-
Skäggkant / kind, Beard edge / Cheek 30 min 895:-
Panna / Forehead 30 min 895:-
Näshår / Nose hair 15 min 495:-
Öron / Ears 15 min 495:-
Dekolletage / Cleavage 30 min 795:-
Bröstvårtor / Nipples 15 min 595:-
Nacke / Hals, Front of neck /Back of neck 3o min 895:-
Brasiliansk / Brazilian 30 min 1 495:-
Bikinilinje / Bikini line 15 min 895:-
Maglinje / Below Umbilical 15 min 595:-
Intim rumpa / Intimate back 15 min 595:-
Armhålor / Armpits 15 min 795:-
Hela armar / Full arms 30 min 1 495:-
Överarm / Underarm, Upper arms / Fore arms 30 min 895:-
Fingrar / Tår, Fingers / Toes 15 min 695:-
Händer / Fötter, Hands / Feet 30 min 695:-
Rygg kvinna / Full back 30 min 1 795:-
Svank och stuss / Lower back and booty 30 min 1 495:-
Svank / Lower back 30 min 795:-
Stuss / Booty 30 min 895:-
Hela ben / Full legs 60 min 2495:-
Insida lår / Inside the Thigh 30 min 895:-
Lår fram och baksida / Thigh Front and Back 30 min 1 795:-
Underben fram och baksida / Front and back of Lower leg 30 min 1 695:-
Rygg man (inkl skuldror och axlar) / Full back 30 min 2 595:-
Skuldror och axlar man / Shoulders man 15 min 1 495:-
Bröst och mage man / Breast end stomach male 30 min 2 595:-
Brasiliansk man/Brazilian man 30 min 2695:-