Vi erbjuder det absolut senaste
inom hårborttagning

Permanent hårborttagning för dig som tänker steget längre

Vi på Renew Skin Clinic har arbetat med olika typer av hårborttagning sedan starten för 15 år sedan men är idag otroligt glada över att kunna erbjuda den absolut senaste metoden inom behandlingar för permanent hårborttagning. Soprano Ice Platinum är den absolut mest effektiva, säkraste och resultat garanterade laserbehandlingen som finns att tillgå inom skönhetsvård och ger ett garanterat resultat.

Vi har under vår karriär mött många människor som upplever hårväxt på olika delar av kroppen som jobbigt men få sitter på kunskapen att det finns ett väldigt lätt sätt att åtgärda det. Permanent laserbehandling kan ta sig an alla typer av hudfärger och hårväxt kombinationer genom en trygg och säker behandling som är bekväm på alla sätt för dig som kund.

Det finns många som gör olika typer av försök att ta bort hår själva hemma genom vaxning och annat men det här kan både vara jobbigt och smärtfritt och ger inget garanterat resultat. Laserbehandling är varken jobbigt eller smärtfritt och ger ett garanterat resultat och vi erbjuder det för dig till ett otroligt bra pris utfört av våra otroligt kunniga medarbetare.

Vi erbjuder hårborttagning i världsklass till absolut bästa pris

Du har säkert inte missat att vi gillar och skriva om att vi erbjuder behandlingar i världsklass och det vill vi såklart mena stämmer men när det gäller våra permanenta laserbehandlingar är det här inte bara ett påstående från oss, utan det är fakta. Soprano Ice Platinum är utsett till ett av världens absolut bästa sätt att ta bort hår på olika typer av områden på kroppen och är den enda metoden i sitt slag som är näst intill helt smärtfri.

Behandlingen går ut på att dela upp hårstrået i tre delar i syfte att inte missa det allra djupaste som många andra mer lättvindiga metoder lätt gör. Även om behandlingen är betydligt mer djupgående är många andra så krävs ingen återhämtningstid utan du kan direkt återgå till vardagen och känna dig fri från det som du innan kände tyngde dig och ditt självförtroende. Behandlingen gör att du som kund kan räkna med över en fjärdedel mindre behandlingar än vad du egentligen skulle ha behövt göra i vanliga fall vilket sparar både tid och pengar. Vi erbjuder helt enkelt permanent hårborttagning i världsklass.

För oss är resultatet alltid i fokus

Du ser ett tydligt resultat av din behandling efter några veckor och efter ett par avslutade behandlingar kommer du märka att det inte växer ut några nya hårstrån då hårsäckarna eliminerats i behandlingen.

Permanent hårborttagning med laser är det absolut säkraste, smidigaste och tryggaste sättet att behandla områden som du önskar blir fritt från hårväxt och i konsultation med oss före påbörjad behandling ser vi hur vi bäst ska agera för att tillmötesgå dina personliga önskemål och behov. För oss är resultat alltid i fokus och när vi arbetar med världens bästa behandlingsmetod kan du känna dig trygg med att det blir bra.

kvinna med svarta skyddsglasögon får behandling med soprano ice platinum hårborttagning