Trådlyft

Trådlyft som lyfter mer än bara ansiktet

Trådlyft som på ett tryggt sätt får till det där lilla extra i ansiktet

Renew Skin Clinic är otroligt stolta över att kunna erbjuda olika typer av ansiktslyft med tråd för dig som känner att du vill ge ditt utseende den omvårdnad det förtjänar utan större kirurgiska ingrepp. Vår personal är specialutbildade inom hudvård och arbetar alltid med den
allra senaste teknologin och verkar med metoder som är noga beprövade och som med säkerhet ger förstklassiga resultat.

För oss är du som kund i fokus och genomgående i vårt arbete är alltid att resultatet inte bara ska möta dina förväntningar utan också överträffa dem.
Trådlyft i ansiktet görs i syfte att ge din hud det där lilla extra som både vi och du vet att den förtjänar. När du går ute och kikar upp mot himmelen ser du alltid några stjärnor som lyser lite starkare än andra och våra kunder är de absolut starkast lysande stjärnorna på himmelen.

Du kan göra trådlyft på i princip alla delar av ansiktet men absolut vanligast är kinder, käklinje, ögonbryn, mungipor, käkben och panna. Genom en kostnadsfri konsultation med din behandlare kan ni tillsammans komma fram till hur vi genom våra metoder möter dina behov.

Vi vet att trådlyft är rätt behandling för dig

Tack vare över 15 års erfarenhet i branschen har vi fått möta många människor som går i tankarna kring att ge omvårdnad och lyft till sitt utseende. Vi såg dock att det fanns många som inte var beredda att göra större kirurgiska ingrepp och att avståndet från det gjorde att de beslöt sig för att låta bli helt. Därför är vi otroligt glada över att kunna erbjuda trådlyft till våra kunder då det här verkligen är rätt behandling för dig som känner att du önskar ett
alternativ till större ingrepp.

Vi arbetar med V Soft Line och totalt nedbrytbara trådar som genom små och tunna nålar förs in under huden i det området som vi ämnar behandla. Det fina med V Soft Line är att ingreppet inte lämnar dig några ärr eller andra bestående men på och kring området injektionen genomförts. Behandlingen ger en omedelbar effekt och våra kunder brukar uppleva huden som mer elastisk, stark och spänstig vilket är ett bevis på effektiviteten i att använda trådlyft som behandlingsmetod. Full effektiv upplevs oftast efter åtta till tolv veckor och elastistiken håller i sig i upp till 1.5 år efter avslutad behandling.

För oss är du som kund i fokus

Våra kunder är våra vänner och precis som du tar hand om dina vänner vill vi ta hand om våra och tack vare vår långa erfarenhet och gedigna kunskap kan vi möta alla typer av behov och önskemål som du kan tänkas ha när du vänder dig till oss. Priserna på trådlyft varierar beroende på vilket typ av ingrepp som ska genomföras men varierar från allt mellan 6500 kronor till uppemot 20.000 kronor så det finns verkligen behandlingar som passar dig oavsett storlek på plånboken.

kvinna får ett trådlyft under ögat på en skönhetssalong