a.i – night cream, tub, 50 ml – 1 698 kr

a.i – night cream, tub, 50 ml – 1 698 kr

En återfuktande nattkräm med fokus på åldrande som ger en ”lifting” effekt och förbättrar spänsten i huden. Framställd med aktiva ingredienser baserade på OMICS-studier såväl som överlägsna antiåldrande aktiva ingredienser som levereras till huden via ett unikt hybrid-leveranssystem.

Användning:

Kväll

  • Applicera på ren, torr hud i ansikte och på hals efter Nimue´s AI Face Serum
  • Massera in i huden tills produkten har absorberats
  • Regelbunden användning av Nimue´s Exfoliating Enzyme rekommenderas
  • Undvik solexponering

OBS! Nimue Pre & Post Serum bör också appliceras efter Nimue´s Conditioner och före Nimue´s AI Face Serum för reparation av hudbarriären.

Rekommenderas till en
Miljöbelastad hud
Mogen & åldrad hud

Age Intelligent

Nimue’s Age Intelligent-produkter riktar in sig mer effektivt på specifika aspekter av hudens celler och ger ett avancerat skydd mot miljöskador. De reparerar huden och bevarar dess ungdomlighet under lång tid. Produkterna är helt i linje med Nimue’s filosofi vilken sätter särskilt folus på att behandla orsaken till och reducera symptomen på åldrandet i huden.

OMICS forskning av åldradet studerar de genetiska förändringar som påverkas av en persons kronologiska klocka (ålder), livsstil, livssituation och påverkan av miljön. Dessa faktorer orsakar funktionella och strukturella förändringar i huden som refereras still synliga tecken på åldrande.