A.I. Day Cream, 50 ml – 1 698 kr

A.I. Day Cream, 50 ml – 1 698 kr

Nimue´s Age Intelligent-produkter riktar in sig mer effektivt på specifika aspekter av hudens celler och ger ett avancerat skydd mot miljöskador. De reparerar huden och bevarar dess ungdomlighet under lång tid. Produkterna är helt i linje med nimue´s filosofi vilken sätter särskilt fokus på att behandla orsaken till och reducera symptomen på åldrandet i huden.

A.I. Day Cream är en avancerad, rik dagkräm som bromsar upp åldrandeprocessen. Framställd med aktiva ingredienser baserade på OMICS-studier såväl som överlägsna aktiva ingredienser som levereras till huden via ett unikt hybrid-leveranssystem. Den skyddar hudbarriären, reducerar fina linjer och rynkor samt förbättrar spänsten. Huden blir mer återfuktad och får en ökad lyster.

Innehåller chicoriarot extrakt, hydrolyserat myrtenlövsextrakt, ringblomma, kollodialt platina och acetyl-tetra-peptid-17.

Rekommenderas från 45 års ålder.

Användning:

  • Applicera på ren, torr hud i ansiktet och på halsen efter A.I. Face Serum
  • Massera in i huden tills produkten har absorberats
  • Dagligt bruk av solskydd rekommenderas
  • Undvik solexponering

Rekommenderas till:

Rekommenderas till en mogen hud från 45 års ålder.

Age Intelligent

Nimue’s Age Intelligent-produkter riktar in sig mer effektivt på specifika aspekter av hudens celler och ger ett avancerat skydd mot miljöskador. De reparerar huden och bevarar dess ungdomlighet under lång tid. Produkterna är helt i linje med Nimue’s filosofi vilken sätter särskilt folus på att behandla orsaken till och reducera symptomen på åldrandet i huden.

OMICS forskning av åldradet studerar de genetiska förändringar som påverkas av en persons kronologiska klocka (ålder), livsstil, livssituation och påverkan av miljön. Dessa faktorer orsakar funktionella och strukturella förändringar i huden som refereras still synliga tecken på åldrande.