A.I. Eye Serum, 15 ml – 868 kr

A.I. Eye Serum, 15 ml – 868 kr

Nimue´s Age Intelligent-produkter riktar in sig mer effektivt på specifika aspekter av hudens celler och ger ett avancerat skydd mot miljöskador. De reparerar huden och bevarar dess ungdomlighet under lång tid. Produkterna är helt i linje med nimue´s filosofi vilken sätter särskilt fokus på att behandla orsaken till och reducera symptomen på åldrandet i huden.

Högkoncentrerat, djupt penetrerande ögonserum med unik struktur och känsla som ger en ”lifting” effekt och stärker det känsliga området runt ögonen samt reducerar rynkor och fina linjer.

Innehåller chicoriarot extrakt, hydrolyserat myrtenlövsextrakt, ringblomma, kollodialt platina och acety-tetra-peptid-17 samt stor hirs stjälkjuice.

Rekommenderas från 45 års ålder.

Användning:

  • Applicera en liten mängd över det känsliga området runt ögonen efter rengöring med Cleansing Gel och Conditioner
  • Kan appliceras på övre och undre ögonlock
  • Appliceras under A.I Day Cream eller A.I Night Cream
  • Applicera 2x dagligen för optimala resultat

Rekommenderas till:

Rekommenderas till en mogen hud från 45 års ålder.

Age Intelligent

Nimue’s Age Intelligent-produkter riktar in sig mer effektivt på specifika aspekter av hudens celler och ger ett avancerat skydd mot miljöskador. De reparerar huden och bevarar dess ungdomlighet under lång tid. Produkterna är helt i linje med Nimue’s filosofi vilken sätter särskilt folus på att behandla orsaken till och reducera symptomen på åldrandet i huden.

OMICS forskning av åldradet studerar de genetiska förändringar som påverkas av en persons kronologiska klocka (ålder), livsstil, livssituation och påverkan av miljön. Dessa faktorer orsakar funktionella och strukturella förändringar i huden som refereras still synliga tecken på åldrande.