a.i – eye serum, tub, 15 ml – 868 kr

a.i  – eye serum, tub, 15 ml – 868 kr

Ett koncentrerat, djupt penetrerande ögonserum med förstklassig struktur och känsla som hjälper till att lyfta och stärka det känsliga området runt ögonen samt reducerar rynkor och fina linjer. Innehåller aktiva ingredienser baserade på OMICS-studier såväl som överlägsna antiåldrande aktiva ingredienser, vilka levereras in i huden med hjälp av ett unikt hybrid-leveranssystem.

Användning:

Morgon och kväll

  • Applicera en liten mängd över det känsliga området runt ögonen efter rengöring med
  • Nimue´s Cleansing Gel eller Nimue´s Eye Make Up Remover och Nimue´s Conditioner
  • Kan appliceras på övre och undre ögonlock
  • Appliceras under Nimue´s AI Day Cream eller Nimue´s AI Night Cream

Applicera 2x dagligen för optimala resultat

Rekommenderas till en
Miljöbelastad hud
Mogen & åldrad hud

Age Intelligent

Nimue’s Age Intelligent-produkter riktar in sig mer effektivt på specifika aspekter av hudens celler och ger ett avancerat skydd mot miljöskador. De reparerar huden och bevarar dess ungdomlighet under lång tid. Produkterna är helt i linje med Nimue’s filosofi vilken sätter särskilt folus på att behandla orsaken till och reducera symptomen på åldrandet i huden.

OMICS forskning av åldradet studerar de genetiska förändringar som påverkas av en persons kronologiska klocka (ålder), livsstil, livssituation och påverkan av miljön. Dessa faktorer orsakar funktionella och strukturella förändringar i huden som refereras still synliga tecken på åldrande.