Ytliga blodkärl är inget måste att leva med

Vi tar på ett tryggt och säkert sätt bort ytliga blodkärl

Vi inom Renew Skin Clinic har arbetat i branschen sedan 2007 och vi har under våra karriärer mött otroligt många människor som upplever en olust, oro, obehag eller ibland ren avsky mot ytliga blodkärl, smultronfläckar och andra utseendestörande irritationer. Därför är vi otroligt
stolta över att kunna erbjuda trygga behandlingar, metoder och tillvägagångssätt som på ett säkert sätt tar bort ytliga irritationsområden på kroppen.

Ytliga blodkärl är något som många har men få vet om att det inte är ett måste att leva med för det går att göra något åt det och vi har kunskapen, metoderna och viljan att kunna hjälpa dig med just det. Många upplever ådernät, synliga blodkärl i ansiktet och andra irriterande hudförändringar som ett bevis på en
för dåligt omhändertagen hy. Den myten stämmer inte, kärlen kan uppstå ändå men det finns som tur är väl beprövade metoder för att eliminera det här och ge tillbaka din hud lyster, elasticitet och utstrålning.

Genom en effektiv behandling minskar vi risken för komplikationer

Angie 13.56 är en effektiv behandlingsmetod som minskar, om inte näst intill eliminerar risken för komplikationer efter avslutad behandling. Det här är en säker metod som genom termokoagulering eliminerar blodkärlen så att de försvinner helt från hudens yta. Termokoagulering är ett sätt där kärlek i huden värms upp för att sedan krympa och försvinna bort, allt sker väldigt snabbt och bekvämligheten för dig som kund är alltid vår högsta prioritet.

Det kan i en del fall räcka med en behandling med vi rekommenderar att du genomgår ett par stycken då huden mår bäst av att inte utså den uppvärmning som behandlingen resulterar i under en för lång tid. Till skillnad från laserbehandlingar som har ett begränsat användningsområdet kan Angie arbeta på alla hudtyper och under din konsultation kikar vi på hur vi kan tillmötesgå dina behov på absolut bästa sätt. När du har avslutat din behandling krävs ingen som helst återhämtning men det ska sägas att kärlen kan ge sig tillkänna i upp till en vecka efter avslutad behandling för att sedan blekna bort helt.

Du som kund kan känna dig säker på att vi alltid lyckas

Det kan säkert låta kaxigt och påstå att vi alltid lyckas men det vi menar är att vi drivs inte bara av att göra så bra vi bara kan eller att få till absolut bäst resultat. Vi drivs av en passion för det vi arbetar med och våra medarbetare har ett genuint intresse i omvårdnad och att ge våra kunder det absolut bästa för de förtjänar inget mindre än det.

När du kommer till oss dagen för behandling ska du komma precis som du är, helt utan smink eller andra produkter i det området där vi ska behandla bort blodkärlen. Lider du av någon form av epileptisk sjukdom är medhjälpare mer än välkommen att sitta med under pågående behandling för att underlätta för dig. Även här varierar priserna väldigt och vi har behandlingar som passar alla behov, önskemål, krav och plånböcker.

förstoringsglas som visar ytliga blodkärl på en kvinnas kind