Lojalitetsprogram

Lojalitetsprogram på Renew Skin Clinic

Nyhet på kliniken!

Hos oss belönas både produktinköp och behandlingar. På Renew Skin Clinic vill vi erbjuda er kunder ett smidigt bonussystem. Du behöver inte hålla reda på några bonuskort, stämpelkort eller liknande utan alla dina inköp sparas automatiskt i vårt kassasystem då du uppger dina uppgifter vid betalning.

 

Hur fungerar vårt system?

Du får 5% på både produkter och behandlingar hos oss och när du kommit upp i ett värde av 4000 kr så får du en rabattcheck hos oss på 200 kr.

OBS! bonussystemet gäller ej på redan nedsatta kurer, behandlingar och produkter. Estetiska behandlingar ingår inte i bonussystemet.

 

Det lönar sig att handla och göra behandlingar hos oss på Renew Skin Clinic.

Aktuellt

Vad gör egentligen strålningen mot din hud?

Vad gör egentligen strålningen mot din hud?   Att solens strålning är skadlig i för stora doser är något de flesta vet om, men trots det ökar antalet fall av malignt melanom i Sverige. Här berättar vi vad olika strålningar gör mot din hud. ☀️ UVA UVA-strålar är skadliga för huden eftersom att de producerar […]

Information gällande Corona (Covid-19)

Kära kunder! Nya restriktioner men vi följer såklart myndigheternas krav & riktlinjer för hygienisk verksamhet och för begränsning av smittspridning Det är och förblir tryggt att komma på behandling hos oss.

Hudföryngring med PRX-T33

Har du problem med Melasma, pigmenteringar, torrhet, slapp hud eller ytliga rynkor? Önskar du få mer spänst, jämnare hudton och lyster utan nålar? Då har vi lösningen för dig! PRX-T33 är den nya generationens TCA-peel för alla hudtyper och åldrar.

Mesoduo – Skinbooster utan nålar

MESODUO – SKINBOOSTER UTAN NÅLAR Mesoduo är en ny smärtfri injektionsbehandling utan nålar, inte likt något vi har sett tidigare.