MicroGold

MicroGold

MicroGold är en genialisk teknik för inslussning av aktiva ingredienser i huden, bland de första med denna unika mikrokanalteknik.

MicroGold är självklart sterilt engångsförpackad och CE-märkt och består av en behållare och ett nålhus med 20 nålar. De supertunna nålarna tillverkas av titan och är överdragna med 24k guld. När nålarna penetrerar huden öppnas behållaren och den specialanpassade produkten rinner ner genom kanaler i nålarna.

Efteråt kan en lätt rodnad uppstå men försvinner efter en stund. Effekten sitter kvar i ungefär 3-4 månader, fulleffekt efter 2-3 veckor.

Behandlingen kan utförs som engångsbehandling eller i kur om 3 behandlingar med 4-6 veckors mellanrum.

Områden som kan behandlas är hela ansiktet, under ögonen, haka, läppar, hals, dekolletage, händer m.m.

AquaGold ger huden ett vackert lyster, reducerar acneärr, minskar porer och fina linjer.

Vad kan man förvänta sig efter behandling?

  • Reducering av fina rynkor
  • Återfuktning
  • Mjukhet
  • Lyster/glow
  • Reducering av acneärr och porer
  • Jämnare hudton

Att tänka på efter din behandling med MicroGold:

Det är normalt med ordentlig rodnad. Detta lägger sig för de allra flesta inom en till två timmar. Vissa kunder kan uppleva en svag känslighet i huden det kommande dygnet.

Samma dag som din behandling skall du låta huden vara helt ifred. Du skall inte tvätta, sminka eller smörja in dig med någonting.

Dagen därpå tvättar, smörjer du in och sminkar huden som vanligt.

Du bör inte svettas (träna hårt), bada bastu, simma, sola eller “pilla” på huden de närmsta 48 timmarna. Det kan förändra pH-värdet i huden vilket kan ge onödig rodnad, irritation eller ett sämre resultat av behandlingen.

Kontraindikationer

Gravid eller ammande
Aktiva hudsjukdomar eller infektion

Priser

Aqua Gold / Micro Gold / Mesoterapi

I behandlingen ingår: Rengöring, förbereda huden inför micro gold, stämpla in i huden en cocktailblandning med hjälp av micro gold, lugnande och återfuktande mask samt avslutande produkter.

60 min 2195:-